Főoldal Szabadidő Televízió Meztelen esküvő a LifeNetwork bevállalós valóságshow-jában

Meztelen esküvő a LifeNetwork bevállalós valóságshow-jában

Ashleynek és Alikának egyetlen percét és dollárját sem vitte el a menyegzői ruha kiválasztása. A Meztelen szerelem valóságshow szereplőinek annyira beváltak a ruhátlan randik, hogy esküvői ceremóniájukat is hasonlóképpen kívánták megvalósítani. A spirituális gondolkodású pár szombaton kamerák előtt mondta ki egymásnak a boldogító igent a LifeNetwork TV sorozatában.

Sokan várták Magyarországon is a VH1 bevállalós valóságshow-ját: a sorozat induláskor azonnal előkelő helyet vívott ki magának a LifeNetwork TV legnézettebb műsorai között. Amerikában fél éve futott ez az egyedi reality, amelyben a lehetséges párok anyaszült meztelenül találkoznak egymással, sőt így indulnak különböző randikalandokra is. A készítők koncepciója szerint a társkeresők így szembemennek mindenféle előítélettel, testük és lelkük leleplezésével azonnal valódi személyiségük bontakozhat ki.

ruhatlan_eskuvo_1

A 28 éves Long Island-i Jessie Nizewitz azonban az első epizód után beperelte a VH1 tévétársaságot és a gyártó céget, hivatkozva arra a kevesebb, mint 1 másodpercre, amikor nem sikeredett tökéletesre a kitakarás. A lány azt állította, emiatt ért véget a műsor után indult, néhány hónapos párkapcsolata, sorra kapta az üzeneteket, ráadásul még a nagymamája is látta az ominózus felvételeket. A per azóta lezárult, és a kitakarást hiánytalanra javították, így Magyarországon ennek a pár századmásodpercnyi „túlzott” intimitásnak a nézők már nem lehetnek tanúi.

ruhatlan_eskuvo_1.jp2

Nem úgy, mint a ruhátlan esküvőnek! A reality március 21-én vetített részében Ashley és Alika egzotikus körülmények között szárba szökkent szerelme beteljesül. Az ifjú pár meztelenül fogad egymásnak örök hűséget, a meghívottak pedig dönthetnek, ruhában avagy anélkül érkeznek a ceremóniára. Tekintettel arra, hogy a vendégseregben a sorozat szereplői tűnnek fel, előre jósolható, hogy a partyruha boltok ebből az alkalomból nemigen profitáltak…

Március végével a sorozat lezárul hazánkban, de a rajongóknak nem kell aggódniuk: a gyártók újabb széria indítása mellett döntöttek.