Főoldal Szabadidő Televízió Intimissimi On Ice: fantasztikus jégshow a tévéképernyőn

Intimissimi On Ice: fantasztikus jégshow a tévéképernyőn

2015 egyik legemlékezetesebb show-ja, az Intimissimi On Ice egyszerre tisztelgett a kultúra és a divat előtt – a fantasztikus produkciót január 30-án szombaton 12.00-tól a FEM3 tévécsatorna is sugározza.

A show két felvonásában és hét jelenetében a legnagyszerűbb nemzetközi korcsolyabajnokok tűnnek fel, köztük az olimpikon Carolina Kostner és Stephane Lambiel, az este énekes sztárjaként a popkirálynő, Ellie Goulding is felragyog, a kreatív csapat pedig olyan kiemelkedő tehetségekből állt össze, mint John Metcalfe, zeneszerző (Coldplay) és zenei rendező, Francisco Negrin, színpadi rendező, Palle Knudsen, énekes, Nathan Clarke, a Take That koreográfusa, valamint a neves divattervező-stylist Patricia Field. Az ikonikus tervezőnő mellett közreműködött David Dalrymple, a Patricia Field Ház vezető tervezője is, aki olyan nagy sztárok számára tervezett ruhákat, mint Pink, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Beyoncé, Shakira, Kim Catrall és Bette Midler.

A felejthetetlen show díszlete az árnyék és a fény drámai kontrasztját kelti életre, reflektorfénybe helyezve a csábításban rejlő titokzatosságot, érzékiséget, valamint a nemzetközi szinten a legmagasabb fokon művelt műkorcsolyázás pompáját és tisztaságát. Vibráló élő musical jeleneteivel az Intimissimi On Ice végül a nőiesség ódájává válik.

intimissimi-on-ice

Ennek az eszmének a jegyében varázslatos szépségek gyűltek össze a vörös szőnyegen is, köztük Carol Alt, a 80-as évek ikonja és királynője, Nadja Auermann, Peter Lindbergh egyik leghíresebb múzsája, a gyönyörű szupermodell Eva Herzigova, valamint Irina Shayk és Shlomit Malka, az Intimissimi világhírű felfedezettjei.

A magyar sztárok is nagy figyelmet kaptak: a gyönyörű Kulcsár Edina Miss Europe 2014, a Miss World 2014 második helyezettje, valamint az Intimissimi social media castingja, az #ImAStory nyertese, Korbucz Sonya, a S O N Y A nevet viselő zenekar énekes, gitáros, dalszerzője is beragyogta a rendkívüli estét.

TIPP: Január 30. szombat délben 12 órakor a FEM3 képernyőjén is életre kel ez a csábító és varázslatos, fényekben és pompában gazdag világ.

Előző cikkAkár -16 fok is lehet a hétvégén
Következő cikkLátogatói rekordot döntött az idei Educatio Kiállítás