Főoldal Bulvár Itthon Különleges üzletet nyit Lakatos Márk

Különleges üzletet nyit Lakatos Márk

Alma, körte, oszlop és homokóra. Mi a közös ebben a négy fogalomban? A nő. A női alkat típusok ugyanis ebbe a négy alapkategóriába csoportosíthatóak a Lakatos Márk által jegyzett és nemzetközileg is elfogadott stílusmátrix szerint. Ha tudod milyen alkat vagy, azt is meg tudják mondani, milyen fazonú ruhák állnak neked jól – ilyen egyszerű lenne?

lakatosmark_kassza_mogott

Lakatos Márk hölgyek ezreit varázsolta már át televíziós műsorai, könyvei, szalonja, divatshow-k és átalakító megmozdulások révén. A divatszakmai beidegződésekkel ellentétben ő a saját egyéniség hangsúlyozására tette fel karrierjét, és szentül vallja, ez nem pénz kérdése. Hazánk legnépszerűbb stylistja a hölgyek leggyakrabban felmerülő problémájára egy teljesen új megoldást hoz el hazánkba. Boltot nyit, csak nőknek, nekik viszont shopping őrangyalként fogja majd a kezét.

„Már évek óta nem hagy nyugodni egy álom: sokszor elképzeltem egy olyan ruhaüzletet, aminek az atmoszférája egyfelől barátságos, másfelől játékos, szexi és nőies, és ahol nem drágán, akár 2-3 ezer forintért a legmenőbb cuccok is beszerezhetők. Ahová, ha belépünk, automatikusan rezonál vele a lelkünk. Ahol keresgetni és próbálgatni lehet, és hasonló kalandot átélni, mint kiskorunkban, amikor anyukánk holmijai között kutattunk. Így sokkal inkább kincsvadászatnak élhetjük meg a vásárlást, nem pedig frusztráló szituációnak. Amikor pedig távozunk, jól érezzük magunkat a saját koordináta-rendszerünkben. Bármerre is jártam a világban, sehol sem találkoztam ilyennel. Egy idő után eltökéltem, magam valósítom meg a fejemben kialakult idilli helyet, így született meg a Style Republic by Lakatos Márk” – árulta el a divatguru, hogyan is lett ő boltos az Aréna Plázában. Márk vintage üzletében kortárs, klasszikus, bohém, elegáns, hétköznapi, üzleti, vagy akár party szettekre is lehet kincsvadászni. – ” Nyugat-Európa legvagányabb helyeiről válogattam össze prémium second hand női ruhákat, sok olyat, amivel Magyarországon még nem találkozhattunk.  A tudásomat pedig konkrétan a ruhacímkéken is átadom a hölgyeknek” – célzott Lakatos Márk arra az egyedi megoldásra, hogy az árcédula mellett extra címkéken tűnteti fel, adott ruhadarab éppen az alma, körte, oszlop vagy homokóra formájúaknak kedvez-e. És hogy a vevő honnan tudhatja majd, hogy milyen is az ő alkata? Ebben segít a stylist eladó csapat, akik Lakatos Márk stílusiskolájában szereztek képesítést.

lakatos_mark_es_az_alkatok

” Nem gondoltam volna, hogy egy bolt nyitása ekkora őrülettel jár, de mivel stílusköztársaságot alapítok, a tiniknek éppúgy alternatívát kell mutatnom, mint üzletasszonyoknak, édesanyáknak, kicsiknek és teltebbeknek, elegánsaknak és divatőrülteknek. Csupa izgalmas női lélek bon-bont is elhoztunk, a legcukibb noteszektől, a különleges tárgyakon és lakberendezési kiegészítőkön át, a szépségápolási termékekig. Az üzlettel párhuzamosan éppen új otthonomat is most rendezem be – úgy tűnik, most már az enteriőr stlylingra is rákattantam”– ironizált saját magán, majd pörgött tovább Lakatos Márk.