Főoldal Divat, szépség Bőrápolás La Roche Posay Rosaliac CC krém: a bőrpír kezelésének szakértője

La Roche Posay Rosaliac CC krém: a bőrpír kezelésének szakértője

Végre megérkezett az első gyógyszertári CC krém, amely egy lépésben elfedi a bőrpírt és korrigálja az érzékeny arcbőr színkülönbségeit.

Tudtad, hogy 10-ből 6 érzékeny bőrű nő szenved bőrpírtól? A bőrpír kortól és évszaktól függetlenül bármikor megjelenhet az arcbőrön. Ehhez minden olyan hétköznapi tényező is hozzájárul, amely negatív hatással lehet az arcbőrünkre: hirtelen hőmérsékletváltozás, közvetlen napfény, fizikai megterhelés, fűszeres ételek, alkohol, stressz. Ezért a bőrpírrel küzdő nők olyan megoldást keresnek, mely nem csak enyhíti a tüneteket, hanem azonnali, optikai korrekciót is nyújt.

larocheposay_rosaliac_cckrem

A La Roche-Posay, mint az érzékeny bőr szakértője, megalkotta az első gyógyszertárakban kapható CC krémet, a ROSALIAC termékcsalád legújabb tagját, mely kifejezetten a kipirosodásra hajlamos érzékeny arcbőrre lett kifejlesztve. Korrigálja és elfedi a kipirosodásra hajlamos, érzékeny arcbőr tüneteit. Nappali arckrém 30-as fényvédővel, mely egy lépésben fedi el a bőrhibákat és kiegyenlíti az arcszínt.

Coverage (fedés)
A különleges pigmentkeveréknek köszönhetően hatékonyan és tartósan fedi el a kipirosodott területeket.

Correction (korrekció)
A szabadalmazott, természetes Ambophenol kivonat semlegesíti a pirosságot.

larocheposay_rosaliac_cckrem_1

Frissítő, nem zsíros, könnyedén eloszlatható textúra, gyorsan beszívódik, nem hagy foltot. A pumpás kiszerelésnek köszönhetően egyszerűen, kényelmesen alkalmazható.

Egy univerzális árnyalat, amely igazodik a világos és a normál bőrszínhez. Az arcbőr megnyugszik, hidratált lesz, egységesebbnek látszik, a bőrpír láthatóan és hosszan tartóan korrigált lesz.

A CC krém helyettesíti a nappali arcápolót és az alapozót. Minden típusú érzékeny, kipirosodásra hajlamos, akár rozaceás arcbőrre.

 

Ajánlott fogy. ár: 5 299 Ft / 50 ml