Főoldal Divat, szépség Smink Lesd meg az Yves Saint Laurent 2014-es őszi-téli sminkújdonságait

Lesd meg az Yves Saint Laurent 2014-es őszi-téli sminkújdonságait

Csodálatos színek gyönyörű csomagolásban – röviden így lehetne jellemezni az Yves Saint Laurent 2014-es őszi-téli kollekcióját.

Az idei őszi – téli kollekció megalkotásánál Lloyd Simmonds-t a Saint Laurent Divatház által megálmodott bőr anyagok inspirálták, a legdrágább anyagoktól egészen a leglázadóbb mintákig.

ysl_fall_2014

A bőrrel való érzéki, addiktív kapcsolat minden darabot az YSL nő elengedhetetlen bálványává varázsol. Fényes tónusok, a mély szilvától a változatos kékig, a tiszta nude árnyalatoktól az intenzív vörösekig, Lloyd Simmonds fényűző, és egy igazán magával ragadó kollekciót alkotott.

ysl_yvessaintlaurent_osz_smink_2014_1

Palette Cuirs Fétiches Collector szemhéjpúder paletta 

Több, mint egy egyszerű paletta: arany és leopárdmintás bőr által ihlettet talizmán. Letisztult és kifinomult, az Yves Saint Laurent nő bálványa. Lenyűgöző luxusdarab, ami nélkül nem tud élni.

fall2014_ysl__5

A Cuirs Fétiches Palette 5 lenyűgöző árnyalatot rejt, melyet az YSL Divatház bőrcsodái ihlettek. Amazon zöld, meleg arany, világos réz, gazdag szilva és aranyba forduló fekete. Öt bárhogyan kombinálható árnyalat az igazán luxus szemsminkért.

cara_delevin_ysl

Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll Rock szempillaspirál

Krémes és selymes formulája könnyedén vonja be a pillákat, fényes, fekete réteggel burkolva őket. Precíziós keféje és gazdag textúrája dúsítja és hosszabbítja a szempillákat a merész, lehengerlően extrém tekintetért.

l5610200-mascara-vefc-bbdoll-black-n-5

Lépd át az extrém fekete volumen határát az Yves Saint Laurent Baby Doll Rock szempillaspirállal!

Eye Liner Moiré ecsetes szemhéjtus

Az YSL nő merész, provokatív tekintetét az Eye Liner lehengerlő árnyalataival tökéletesíti. Két őszi alapszín: farmerkék, mely elengedhetetlen, akár Saint Laurent táskája, és divatos acélszürke, mely tökéletesen passzol szegecses bőrdzsekijéhez.

fall2014_ysl_1

 

Két új árnyalatot kap a Rouge Pur Couture The Mats

A Rouge Pur Couture The Mats igazi rock klasszikus. Négy ragyogó szín, két intenzív fukszia árnyalat és két bármikor viselhető nude, melyek olyan bársonyosak és tiszták, mint a legfinomabb bőr. Viseld a hangulatodhoz leginkább illő matt színt!

l5404400-rp-the-mats-208  l5404300-rp-the-mats-207

 

Rouge Pur Couture Vernis Á Lévres

A bőr lehet lakkozott és tartós, akárcsak a Vernis á Lévres. Ez a két gyönyörű árnyalat tökéletes kiegészítője az őszi kollekciónak. Szenvedélyes színei hosszantartó ragyogást csempésznek a Saint Laurent megjelenésbe.

fall2014_ysl__6

Gliss Volupté szájfények

A Gloss Volupté elbűvölő árnyalatai olyan érzékien fedik be az ajkakat, ahogy egy finom bőrruha simul rá a testre. Erotikus és puha, mintha bőrrel érintkeznénk.

fall2014_ysl_3

La Laque Couture új őszi árnyalat 

Elegáns, mint egy pár bőrkesztyű, és olyan könnyű a felvitele, akár egy klasszikus körömlakké. A metálkék bőrhatású körömlakk tökéletes harmóniát alkot az őszi kollekció színeivel.

fall2014_ysl_2