Főoldal Szabadidő Fesztivál Leleplezzük David Guetta 10 titkát!

Leleplezzük David Guetta 10 titkát!

Just a Little More Live, Memories, Play Hard – ki ne ismerné ezeket a gigaslágereket? Júliusban újra Magyarországra látogat a világ egyik leghíresebb DJ-je, David Guetta!

david_guetta_napimagazin

Az elektronikus ütemek királya ezúttal Sopronban lép majd színpadra – az őrületesnek ígérkező bulira a leghallgatottabb rádió a Class Nyár 2015 programsorozat keretében egy héten át 25 darab páros belépőt sorsol ki. Ahhoz, hogy a rajongók még jobban megismerjék kedvencüket, most lerántjuk a leplet a világsztár 10 titkáról.

  1. Ha teheti, szabadidejét Ibizán tölti. A spanyol sziget a house-műfaj mekkája, ahonnan a stílus elindult meghódítani a világot. Davidnek Londonon és Párizson kívül itt is van egy stúdiója, a spanyol bulizós környezet pedig folyamatosan inspirálja.
  2. Egyszer ki akarták lőni a Holdra! Egy fellépés után egy cég képviselője megkereste és el akart adni neki egy jegyet a világűrbe. Guetta ugyan szeretne űrrepülni, a részletekről egyelőre még nem volt lehetősége tárgyalni az érintettel. De ami késik, nem múlik!
  3. 24 év házasság után vált el feleségétől, Cathy-től, akitől egy lánya és egy fia is született. Cathy nemcsak az otthonukban, de férje üzleti életében is meghatározó szerepet játszott és rengeteget segített neki abban, hogy nemzetközileg elismert lemezlovas legyen.
  4. Bár tavaly váltak el, két évvel előtte még újra fogadalmat tettek egymásnak a napfényes Ibizán. Az eseményen jelen volt többek között Naomi Campbell, Afrojack és Paul Oakenfold is.
  5. A világhírű DJ nem sokáig maradt egyedül, ugyanis tavaly megismerkedett egy 22 éves modellel, aki az utóbbi időben minden fellépésére elkíséri. Habár a lányt sokan túl fiatalnak tartják a 47 éves sztárhoz, kapcsolatukkal egyelőre minden rendben.
  6. Tiesto és David Guetta régi cimborák. Talán ennek köszönhető, hogy nem akadt ki barátjára, amikor Tiesto éppen megpróbált kikötni jachtjával Guetta magándokkjánál, ám nem sikerült megállítani a motort és egyenesen belehajtott. Az incidensen mindketten jót nevettek, Guetta pedig nem kérte el a javítás összegét barátjától.
  7. Lorde kikosarazta Guetta-t! Kissé elharapódzott a 17 éves új-zélandi énekesnő és a világhírű lemezlovas közötti viszony, amikor Lorde egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy semmiképpen sem dolgozna együtt Guetta-val. A DJ profihoz illően nem kommentálta az esetet, csak annyit tett hozzá, hogy ő személyesen meg sem kereste az énekesnőt.
  8. Nincsen saját stylistja. Fellépőruháinak összeállítását mindig a barátnőjére bízza, viszont egy ruhadarabot illetően nem tűr ellentmondást: a sneakerekről sohasem mondana le.
  9. David Guetta fellépett a világhírű Coachella fesztiválon is, ahol nem más látogatta meg, mint az r’n’b királynője, Beyoncé. A gyönyörű énekesnővel hatalmasat bulizott a színpadon, a színfalak mögött pedig többen flörtölni is látták a két világsztárt. Később kiderült, hogy az egész csak pletyka volt, kettejük között ugyanis nincs több sok éves barátságnál.
  10. 2013-ban a Billboard kijelentette, hogy Guetta klubslágere, a Kelly Rowland közreműködésével készült „When Love Takes Over” minden idők legjobb dance-pop kollaborációja.

A 4 hónapon át tartó Class Nyár 2015 keretein belül a piacvezető rádió David Guetta mellett olyan világsztárokhoz hozza közelebb a hallgatókat, mint Tiesto vagy Avicii, a páratlan hanggal megáldott John Newman, vagy az R&B és soul énekesnő Emeli Sandé. Nyerhetnek jegyeket a Magyarországon először koncertező szőke énekesnő, Ellie Goulding koncertjére, tombolhatnak az ír pop-rock trió, a The Sript buliján, a fiatalabb korosztály a bájos Violettát láthatja élőben, sőt a sportrajongók a Forma 1-re is kijuthatnak. A legszerencsésebbeknek a belépőjegyen felül lehetősége nyílik a színfalak mögött, személyesen is találkozni a sztárokkal. Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és részt venni Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál, Argyelán Krisztánál, vagy a Morning Show műsorvezetőinél a játékban!

 

 

Előző cikkBesenyei új géppel érkezik a 2015-ös Red Bull Air Race futamra
Következő cikkHárom új útvonalat indít Debrecenből a Wizz Air