Főoldal Divat, szépség Smink Lesd el a sztárok Golden Globe-on viselt sminkjeit!

Lesd el a sztárok Golden Globe-on viselt sminkjeit!

Káprázatos ruhák, gyönyörű sminkek és különleges frizurák: ez jellemezte idén is a Golden Globe vörös szőnyegén felvonuló sztárokat. Minden évben hatalmas  az érdeklődés a sztárok megjelenése iránt sőt, meg merném kockáztatni, hogy a nők körében talán még nagyobb izgalmat jelent egy-egy érdekesebb ruhaköltemény vagy smink, mint a jelöltek listája.

No de milyen sminket viselt pontosan Eva Longoria, Julianne Moore, Jennifer Lopez vagy épp hazánk topmodellje, Palvin Barbara? Milyen termékeket használtak? Hogyan tudjuk ezeken mi saját magunk is elkészíteni? A L’Oréal jóvoltából most mindent megtudhattok!

Eva Longoria

eva_Longoria_golden_globe_makeup

Eva a tőle már megszokott szemhangsúlyos sminket viselte nude ajkakkal. Elan Bongiorno (Eva sminkese) a tökéletes alapozás után (L’Oréal True Match) a szemhéjon először a L’Oréal Color Riche Les Ombres Beige árnyalatú szemhéjpúder palettáját használta, majd Super a Liner Gel Intenza szemhéjtussal és a Volume Million Lashes Excess szempillaspirállal tette még igézőbbé a színésznő tekintét. A szájra Color Riche rúzs vitt fel, amire végső simításként a Glam Shine szájfény Fresh Aqua Lychee árnyalata került.

Jennifer Lopez

Jennifer_Lopez_golden_globe_makeup

Jennifer mindenkit el tud kápráztatni csodálatos sminkjeivel. Ezt a gyönyörű sminket Mary Phillips sminkmester készítette Lopez számára, ami ezúttal a sztárhoz képest kicsit visszafogottabb lett, de mégis drámai és hatásos. Itt is nagyon fontos az alapozás: L’Oréal Lumi Magique alapozó Gold Sand árnyalatával kezdte, majd a Lumi Magique korrektorral és a True Match púderrel tette még tökéletesebbé és ragyogóbbá az arcot. Ezután következett a szem: a L’Oréal Color Riche Les Ombres szemhéjpúder paletta, kiemelésképp pedig szemhéjtust és a Volume Million Lashes Extra Black szempillaspirált használta. Végső simításként a Color Riche ajakrúzs Made For Me Natural árnyalatát vitte fel Jennifer ajkaira.

Julianne Moore

Julianne_Moore_golden_globe_makeup

Julianne Moore kapta a legjobb színésznőnek járó díjat a John McCain és Sarah Palin 2008-as választási kampányát bemutató Versenyben az elnökségért című minisorozatban nyújtott szerepléséért. Olyan rangos versenyzők közül került ki győztesen, mint Nicole Kidman, Jessica Lange, Sienna Miller és Sigourney Weaver. Elegáns sminkjét a következőképpen készítették el: Julianne tökéletes porcelánbőrét a L’Oréal Lumi Magique alapozó Rose Porcelain árnyalatával érték el, melyet a Lumi Magique korrektorral tettek még tökéletesebbé és ragyogóbbá. Eután következhet a L’Oréal Color Riche Les Ombres szemhéjpúder paletta, végül pedig a hangsúlyosabb tekintetért szemceruza  és a Volume Million Lashes Excess szempillaspirál. Az ajkakra ezúttal egy kicsit erősebb pink árnyalat került, ami tökéletesen harmonizált a színésznő elegáns megjelenésével.

Palvin Barbara

Palvin_barbara_golden_globe_makeup

Hazánk egyik legsikeresebb topmodellje is részt vett a Golden Globe-gálán: egy gyönyörű halványrózsaszín Chanel kreációban lépett a vörös szőnyegre a hozzá illő romantikus hullámokkal a hajában és visszafogott, csillogó sminkben. Hogyan készítheted el te is? Kezd az sminket a L’Oréal True Match alapozóval, majd következhet a szemhéjra a Color Riche Les Ombres szemhéjpúder paletta Blue Mariniere árnyalata és a pillákra a Volume Million Lashes Extra Black szempillaspirál. Ahhoz, hogy olyan babás hatást tudj elérni mint Barbinál, fontos a pirosító használata, de szigorúan csak rózsaszínes árnyalat(True Match Blush – Rose Bonne Mine) jöhet szóba és ugyanilyen színnek kell visszaköszönnie az ajkakon is (Color Riche Organza)