Főoldal Technológia Limitált kiadású PlayStation 4 konzol a Sony-tól

Limitált kiadású PlayStation 4 konzol a Sony-tól

Az állandó és kiemelt támogatást meghálálva a legnagyobb rajongók és üzleti partnerek számára a Sony egy limitált kiadású PS4 konzolt jelentett be, mely a legelső konzolt idézi. Összesen 12 300 darab készült belőle.

sony_playstation_limitalt_20_evfordulo_2014

 A Sony Computer Entertainment Inc. december első napjaiban jelentette be limitált kiadású PlayStation®4 (PS4™) konzolját a 20 éves jubileum alkalmából. Ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg. Összesen 12 300 példány készült belőle, ami nem véletlen, hiszen ez a szám is a legelső konzol megjelenési idejére utal. Az ünnepi kiadás elérhető lesz Japánban, Észak-Amerikában és Európában is, A konzol mellett a kiegészítők is az eredeti szürke színben jelennek meg.

Már az első PlayStation rendszer is csúcstechnológiának számított a maga korában, hiszen lenyűgöző, nagy-felbontású, valós idejű 3D grafikájával olyan soha nem látott élményeket adott a játékosoknak, amelyre korábban még egy konzol sem volt képes. Ezenfelül pedig gazdag és izgalmas játékkínálatával is meghódította a világ játékosait. A PlayStation forradalmasította az egész játékipart, hiszen ez az egyetlen olyan konzol, amelyből világszerte több mint 100 millió példány kelt el. [1]Az eredeti PlayStation igazi áttörést hozott a játékélményben a felhasználók számára az egész világon, ezt pedig az elmúlt 20 évben még tovább sikerült fokozni. A PlayStation®4 20 éves születésnapi kiadása egy nagyon különleges modell, mely külsejében az első konzolt idézi, mely megalapozta a PlayStation sikerét az elmúlt 20 évben. Ez a limitált kiadás egyszerre lehet nosztalgikus élmény a legnagyobb rajongók számára, ugyanakkor lehetőség is azok számára, akik nem használták az első konzolt, hogy megtapasztalhassák ezt az élményt – mondta Andrew House a Sony Computer Entertainment elnök vezérigazgatója. “A PlayStation 4 születésnapi kiadásával a hálánkat szerettük volna kifejezni mindazon rajongók, újságírók és partnerek felé, akik támogatták és velünk együtt építették a PlayStation platformot az elmúlt 20 évben. Mi továbbra is elkötelezettek vagyunk azon célunk mellett, hogy minden játékos számára legjobb helyet biztosítsuk a játékra az egész világon.”

sony_playstation_limitalt_20_evfordulo_2_2014

A Sony Computer Entertainment továbbra is azon dolgozik majd, hogy a PlayStation kínálatot bővítse, és olyan élményeket adjon a játékosoknak, melyet csak a PlayStation konzolon tapasztalhatnak meg.

PlayStation®4 20 éves ünnepi kiadás tartalma

A PlayStation®4(PS4™) konzol, Vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK®4), PlayStation® Kamera, tartóállvány és mono headset, melyek az eredeti szürke színben érkeznek. Az eredeti PS logó megtalálható a konzolon, a kontrolleren valamint a kamerán is.

A kontroller felületén speciális mintát kaptak a nyomógombok is. A megszokott △○×□ forma helyett az ünnepi kiadáson “△2○×□” minta szerepel. Továbbá minden konzolon megtalálható egy egyedi gyártási szám, mivel 12 300 darab készült a gépből. Ez a szám is az első PS konzol megjelenésének idejére utal.

Minden kiegészítő, beleértve a tartóállványt is, egy ízléses dobozban érkezik. A dobozon pedig egy egyedi logót is elhelyeztek a 20 éves jubileum alkalmából.

PlayStation®4 20 éves Ünnepi kiadás specifikációk

Termék neve PlayStation®4 20 éves Ünnepi kiadás
Termék kód CUH-1100A A20 Széria
Ajánlott fogyasztói ár Japán:49,980Yen+adóÉszak-Amerika: US$499

Európa: €499

Kiegészítők PlayStation®4 konzol (HDD:500GB /szín: eredeti szürke)PlayStation®Camera (szín: eredeti szürke)

Vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK®4 /szín: eredeti szürke)

Tartóállvány (szín: eredeti szürke)

Mono headset (szín: eredeti szürke)

AC csatlakozó

HDMI kábel

USB kábel

Nyomtatott anyagok

[1] 2004. május 18-án készült adatok alapján véve; az eredeti PlayStation és PS® által.