Főoldal Bulvár Itthon Lola haj nélkül jótékonykodik

Lola haj nélkül jótékonykodik

Lolát az egyik legszebb hazai énekesnőként ismerhetjük, aki idén ünnepli pályafutásának 10. jubileumát. Legújabb dala és klipje a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány felkérése alkalmából jelent meg. A társadalmi célú reklámkampány ismert emberek közreműködésével készült el.

Lola_kopaszon

Lola szívesen vállalta a felkérést hiszen családja által is érintett a témában, éppen ezértés született legújabb dala,  ami a kampány hivatalos himnusza és az Így van jól címet viseli. A dal zeneszerzője Kovacsics Ádám(Unique együttes), szövegírója pedig Major Eszter. A dalhoz természetesen videoklip is készült, amit az eddig extrémebb oldaláról ismert Szikó készített. Lolát legújabb klipjében kopaszon láthatjuk, így hívva fel az emberek figyelmét az együttérzésre és az egészségük megőrzésének fontosságára. Ne felejtsül el ezek a beteg gyermekek igazi „szuperhősök”, akik nagyon megakarnak gyógyulni és rettentő mód erősek, mosolyognak és küzdenek.

Sokszor ők tartják a szüleikben is az erőt annak ellenére, hogy gyengék, szédülnek és fájdalmaik vannak… Kihullik a hajuk, de ők mégis telis-tele reménnyel tudnak a tükörbe nézni! Hogy képesek erre? Lehetnének kétségbeesettek, szomorúak, sőt panaszkodhatnának is, de nem ezt teszik! Ezért feltesszük ezt a kérdést: „Te hogyan érzed magad, ha nincsen hajad?”

Lola így nyilatkozott:

„Amikor felkértek erre a kampányra, egy percig sem gondolkodtam azon, hogy elvállalom-e.

Mindig is fontosnak tartottam, hogy jó ügy mellé álljak.Hiszek benne, hogy ez a kampány igazán közel tud kerülni az emberekhez. Nem az a célja, hogy sajnáljuk a gyerekeket, hanem az, hogy megmutassuk, ők is tudnak mosolyogni, es elképesztően kitartó kisemberek.Egy élmény volt a gyerekekkel a fotózás! Elképesztően jó hangulatban telt, és nagy öröm volt őket megismerni.

Nagyon kemény feladatot kaptak az élettől ilyen fiatalon, mégis végig jókedvűek voltak és mosolyogtak. Kötelességünk példát venni róluk. A fotózáson pedig igazi profi modellek voltak, és nagyon élvezték minden pillanatát!Sokan nem tudjuk, hogy egy transzplantáció után, a gyerekeknek akár 4-5 évig steril szobára van szüksége. Ha ezt a család nem tudja biztosítani, akkor belegondolni is borzasztó, a picik, akár 4-5 évig nem mehetnek haza. Segítsünk az Alapítványnak, hogy minél több ilyen szobát tudjanak kialakítani, es segítsünk a családoknak, hogy ne szakadjanak el egymástól!”