Főoldal A világ Belföld Már csak néhány napig lehet pályázni a közösségi terek megújítására

Már csak néhány napig lehet pályázni a közösségi terek megújítására

Iskolák, óvodák, kórházak és baráti közösségek is jelentkezhetnek a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatára, melyen 800 négyzetméter beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket, és a teljes önkéntes munka koordinálását lehet megnyerni. Már csak néhány napig, május elsejéig lehet feltölteni a jelentkezéseket.

letscolour-1

Az Egyesület által meghirdetett pályázat célja, hogy segítse az elhanyagolt közösségi terek megújulását. A szervezet felhívására bármilyen hazai közösség, szervezet, vagy társadalmi csoportosulás jelentkezhet. Emellett önkormányzatok, lakóközösségek, oktatási intézmények, baráti és szülői közösségek jelentkezését várják.

Az egyetlen kritérium, hogy a jelentkezőnek biztosítania kell azt a kifestendő beltéri falfelületet, mely az adott közösség életében központi szerepet tölt be, valamint azt a közösséget, amely önkéntes munkában elvégzi a festést. Fontos tudni, hogy a pályázaton nem lehet magántulajdonban lévő helyszínekkel indulni.

HIRDETÉS

A pályázatok 2016. március 29-től május 1-én éjfélig tölthetők fel a www.letscolour.hu weboldalon. A megadott határidőn belül bármeddig el lehet küldeni a jelentkezéseket, azok sorrendje nem számít a későbbi elbírálásnál. Ezt követően 2016. május 2-án éjféltől egészen május 22-án éjfélig lehet szavazni a benyújtott pályázatokra, az eredményhirdetésre pedig május 23-án kerül sor.

letscolour-3

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület 2011-ben vette fel először a harcot a szürkeséggel szemben, azóta olyan népszerű személyiségek vettek részt a közösségi festésekben, mint például Éder Krisztián (SP), Joshi Bharat, valamint az X-faktor sztárjai, Vastag Csaba, Nagy Ricsi és Borbély Ricsi.

letscolour-2

HIRDETÉS
Előző cikkAz év egyik legkreatívabb reklámjával rukkolt elő Trónok harca erőembere és a Sodastream
Következő cikkA balatoni hajók naponta közlekednek a hét végétől