Főoldal Bulvár Itthon Már gőzerővel próbálnak az R’n’B’ All Stars tagjai

Már gőzerővel próbálnak az R’n’B’ All Stars tagjai

Épphogy elkezdődött az év, és az R’n’B’ All Stars tagjai máris próbaterembe vonultak. Dukai Regina, Johnny K. Palmer és BLR egy stúdióban találkoztak, hogy felkészüljenek a következő hetek fellépéseire. A közös zenélés azonban nem teljesen a megszokottak szerint alakult. A fiúk még olyannyira az ünnepi lazítás hatása alatt voltak, hogy Regi csak nagy nehézségek árán tudta rávenni őket a „komoly munkára”. A csinos énekesnő mindent bevetett, és végül egy rendhagyó, mexikói hangulatú közös jógázással sikerült lenyugtatnia a srácokat.

rnb_all_stars_elso_probaja_1

Az R’n’B’ All Stars tagjai egy közös zenélés ürügyén találkoztak nemrégiben, így tudta legalábbis BLR. Zenésztársai ugyanis egy kis meglepetéssel készültek a rappernek, aki épp aznap ünnepelte születésnapját. Regi és Johnny egy üveg el Jimador tequilával és néhány sombreroval rontott be a próbára. A meglepetés olyan jól sikerült, hogy Reginának nem kis erőfeszítésébe telt, míg a mariachinak öltözött fiúkat sikerült megzaboláznia.

„Az ünnepek alatt annyira kipihentünk magunkat, hogy teljesen felpörögve érkeztünk a terembe, és persze jó apropó volt BLR szülinapja is” – kezdte Johnny K. Palmer. „Egy idő után Regi próbált minket fegyelemre bírni, hogy egy kicsit azzal is foglalkozzunk, amiért gyakorlatilag jöttük, de nem volt könnyű dolga. Nem adta fel, mindent bevetett, és végül egy rögtönzött jógagyakorlattal sikerült úrrá lennie az őrületen” – mesélte viccelődve az énekes, aki azt is elárulta, hogy a próba végén még az újévi fogadalmaik összeírásában is segített zenésztársainak. – „Rám tiniként volt jellemző inkább az újévi fogadkozás. Akkoriban – mint ahogy a mexikóiak is teszik – mi is felírtuk a haverokkal egy cetlire a céljainkat, és egy fémdobozban elástuk őket. Mondanom sem kell, volt nagy röhögés, amikor év végén kiástuk a dobozt, és szembesültünk vele, hogy miket fogadtunk meg januárban.”

rnb_all_stars_elso_probaja

„Az év első próbái nálunk általában így zajlanak, de engem nehéz kihozni a béketűrésemből” – kezdte nevetve Dukai Regina. „Jó volt újra találkozni a fiúkkal, persze ilyenkor az is fontos, hogy a munkára is koncentrálni tudjunk. Nem jellemző rám, hogy újévi fogadalmakat teszek, viszont most tudatosan megpróbálok odafigyelni a harmóniára, és arra, hogy elkerüljem a stresszes helyzeteket. Amikor egy kis nyugalomra vágyom nekem mindig a jóga segít, és a fiúknak is megmutattam pár egyszerű gyakorlatot, ezzel pedig észrevétlenül rávettem őket, hogy a feladatra koncentráljanak.”

rnb_all_stars_elso_probaja_2

A rögtönzött jóga ellenére az év első közös zenélése  inkább a szórakozásról szólt, mintsem a kőkemény munkáról. Így Regiék megfogadták, hogy amikor legközelebb összegyűlnek, tényleg dolgozni fognak majd.

Előző cikkA magyar nők sokat adnak a külső megjelenésre
Következő cikkHarmadjára is elindul a Fölszállott a páva tehetségkutató műsor