Főoldal Kultúra Zene Már kapható a Suicide Squad filmzenéje

Már kapható a Suicide Squad filmzenéje

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag már bőszen fut a mozikban világszerte, a filmzene pedig már a polcokon hever. Az ünnepi alkalomból 4 új dal lett mindenki számára elérhető, és egy videoklip,  amelyben Skrillex, Rick Ross és Jared Leto rosszfiúskodnak 4 percen át.

A Suicide Squad két meglehetően biztos pillérre épített: a képregény adaptációk millióknak adják meg az alaplendületet a mozik felé, ráadásul akit a papírhősök nem mozgatnak meg, azokat az olyan 3D-s szupersztárok, mint Margot Robbie és Will Smith garantáltan bevonzanak a termekbe.

Ha az említett két tényező még mindig nem lenne elég, a film olyan parádés zenéket válogatott össze, hogy arra már igazán senki mondhat nemet. A 14 számból álló lemezen olyan előadók szólalnak meg, mint Skrillex, az Imagine Dragons, Wiz Khalifa, a Twenty One Pilots, Eminem, Kehlani és Lil Wayne.

A filmzenéből eddig három dal borzolta fel a kedélyeket: elsőként a Twenty One Pilots „Heathens” című őrülete, majd Lil Wayne, Wiz Khalifa, az Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign és az X Ambassadors közös produkciója, a „Sucker for Pain”, végül Skrillex és Rick Ross Purple Lamborghini című száma jelent meg.

suicide-squad-ost

A napokban négy új dallal bővült a Suicide Squad-repertoár: Kehlani hátborzongató Gangsta-ja mellett egy új Grimes szám, a Medieval Warfare debütált. A vadonatúj dalok mellett két feldolgozás is napvilágot látott: az első dal az Action Bronson, a The Black Keys-ből ismert Dan Auerbach és  Mark Ronson Standing In The Rain”  feldolgozása, a másik pedig a Panic! At The Disco Bohemian Rhapsody verziója.

Az őrület azonban itt még nem áll meg: ma debütált a Purple Lamborghini”-hez készült libabőröző videoklip, amelyben az előadókhoz a film egyik szereplője, Joker is társult, hogy még egy helyen hozza a frászt a rajongókra.

A klippért katt ide, a lemez pedig mától elérhető a polcokon és a digitális platformokon. Mire vártok még?