Főoldal Szabadidő Fesztivál Maradandó élmények a Balaton Sound kapcsán

Maradandó élmények a Balaton Sound kapcsán

Tizedik alkalommal jelentkezik idén a Balaton Sound, a jeles évforduló kapcsán pedig arra kérik a rajongókat, hogy a www.tesoundod.hu oldalon osszák meg legkedvesebb élményeiket a fesztiválról. Ezúttal két ismert „soundos” vallott: megtudtuk, hogy Ada naptárában vastagbetűkkel van bevésve a Sound, Decker Ádám, világbajnok vízilabdázó pedig a hóna alá kaptott két világhírű DJ-t.

balaton-sound-te-soundod-2016-napimagazin

Ada naptárában a Balaton Sound dátuma szent és sérthetetlen, mindeddig csupán kettőt hagyott ki a balatoni őrületből. Legemlékezetesebbnek azonban mégis a tavaly előttit tartja: „Szakadt az eső, de szerintem az volt életünk legjobb bulija. Csuromvizesek voltunk, minimum ötször, de lehet, hogy többször bugyiig áztunk, úgy tomboltunk Rita Orára és Clean Benditre, szóval óriási élmény volt”- meséli.

Decker Ádám visszatérő vendége a Balaton Soundnak, legemlékezetesebb sztorija pedig tavaly született, amikor a backstage-ben üldögélve látta meg kedvenc előadóit, Dimitri Vegas és Like Mike duóját, akikkel mindenképpen szeretett volna egy képet. „Elsétáltak mellettem, egyből rám néztek, hogy „úristen, mekkora ember vagy”, én pedig kihasználtam ezt az oldott pillanatot, egyből beugrottam közéjük, hónom alá csaptam őket és mondtam, hogy innen nem mentek tovább egy fotó nélkül”- meséli Ádám, aki arra bíztatja a fesztiválozókat, hogy ők is osszák meg „legdurvább” emlékeiket a Soundról.

A Te Soundod oldalra még június 7-ig bárki feltöltheti fényképeit, videóit a Balaton Sound-os élményeiről a www.tesoundod.hu-n, a játék végére pedig nem csak egy közös album áll össze a fesztivál 10 évéről, de a pályázók VIP bérletet és egyéb meglepetéseket is nyerhetnek.

Előző cikkBudapesten dedikál a világ egyik leghíresebb űrhajósa
Következő cikkHamarosan a New York-i éttermek étlapjait gazdagítja a növényből készült hamburger