Főoldal Divat, szépség Smink Megérkeztek a L’Oréal őszi-téli sminkújdonságai

Megérkeztek a L’Oréal őszi-téli sminkújdonságai

loreal_fall_2012

Nemrég a L’Oréal egy különleges sajtótájékoztató keretein belül mutatta be idei újdonságait, köztük az őszi-téli sminkújdonságait is. Az idei termékek egytől-egyig  luxust sugárzó aranyszínű külsőbe vannak bújtatva, ami egyedi kiegészítője lehet bármelyik sminktáskának!

L’Oréal Color Riche Quad szemhéjpúder

loreal_color_riche_quad_1

A Color Riche Quad szemhéjpúderek talán az egyik legkülönlegesebb darabjai az idei kollekcióból. Minden paletta négy különleges színt tartalmaz, melyek könnyen  felvihetőek és egész nap a helyén marad. Textúráját tekintve nagyon selymes, puha és bársonyos, ráadásul a színfokozó technológiájának köszönhetően a színek ugyanolyan élénkek feltéve, mint a palettában. Kilenc különböző árnyalatban kapható!

loreal_color_riche_quad_8  loreal_color_riche_quad_10

loreal_color_riche_quad_6  loreal_color_riche_quad_7

loreal_color_riche_quad_2  loreal_color_riche_quad_4

 

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess szempillaspirál

loreal_volume_million_lashes_excess_1

Megérkezett a Volume Million Lashes család egy újabb tagja, melynek ezúttal is Eva Longoria lett az arca. Különlegessége, hogy szétválasztja a pillákat, és hihetetlenül dússá varázsol minden egyes szempillát, ezáltal fényűzően drámai tekintetet varázsol. Köszönhető mindez az eddigi legnagyobb Volume Million Lashes kefének, amivel ráadásul még könnyű is dolgozni!

 

L’Oréal Paris Lumi Magique alapozó és korrektor

loreal_lumimagique_1

Ebben a hűvös és borongós időben a bőrünk fakóbb, sápadtabb lehet, így könnyebben előtűnhetnek a karikák és az apróbb bőrhibák, éppen ezért a  L’Oréal gondolt a tökéletes arcbőr elérésére is, ebből kifolyólag két különleges termékkel rukkolt elő: a Lumi Magique alapozóval és korrektorral. Az alapozó természetes ragyogást és egységes fedést ad bőrünknek , ami akár egész nap is kitart. Hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő árnyalatot, hét különböző színben lesz kapható.

loreal_lumimagique_3

A korrektor elfedi a szem alatti karikákat és az apróbb bőrhibákat, sőt akár még az arc különböző pontjainak kiemelésére is használhatjuk. A kupak alatt található ecsetnek köszönhetően valóban egyszerűvé válik a felvitel. Az alapozóval együtt is használható, de akár magában is megállja a helyét. Három különböző árnyalatban lesz kapható!

loreal_lumimagique_2

 

Még egy újdonság az idei évre: L’Oréal Paris Nude Magic BB krém 

Újabb BB krém a láthatáron, ezúttal a L’Oréal tolmácsolásában. Mire számíthatunk? A kapszulába zárt mikropigmenteknek köszönhetően a könnyű hidratálókrém másodpercekkel a felvitel után alkalmazkodik arcbőrünk színárnyalatához, a tökéletesen természetes bőrért. Tökéletesíti a bőrszínt, hibátlan fedést biztosít és 24 órán át hidratál! Nem hangzik rosszul, igaz?