Főoldal Szabadidő Fesztivál Megnéztük, hogyan épül a jubileumi, 25. Sziget Fesztivál

Megnéztük, hogyan épül a jubileumi, 25. Sziget Fesztivál

Ma, a mínusz egyedik nappal veszi kezdetét a Sziget Fesztivál. Különös alkalom és jubileum ez egyben, ugyanis az idén negyed százada szórakoztat minket e nagyszerű esemény.

Ki ne emlékezne még a korai Diákszigetre, majd a Pepsi Szigetre? Igen, ennek 25 éve, s mára már szinte rá sem lehet ismerni az Óbudai-sziget nyári, őrületes, 1 hetesre duzzadt forgatagára.

Tegnap bejártuk a helyszínt, megnéztük, hogyan is fog kinézni (persze csak nagyjából, mivel még bőven alakul-építkezik) az idei, 2017-es 25. Sziget Fesztivál. Már a mai napon is sok érdekességbe, látnivalóba és történésbe belefutottunk, valamint jó páran elfoglalták helyeiket az elszánt Sziget-fanek.

Bele sem merünk gondolni (persze pozitív értelemben), hogy holnap, a -1. napon mekkora érdeklődés fogadja majd az idei program húzónevét, Pinket. Meglátjuk, de az biztos, hogy folyamatosan jelentkezünk majd valamilyen formában, folyamatosan a fesztivál ideje alatt.

Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Napimagazin.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS