Főoldal A világ Belföld Megtörtént a jövőre nyíló soroksári IKEA alapkőletétele

Megtörtént a jövőre nyíló soroksári IKEA alapkőletétele

Ünnepélyes keretek között tették le a harmadik magyarországi IKEA áruház alapkövét Soroksáron. Az eseményen az IKEA csapata mellett részt vett H.E. Niclas Trouvé svéd nagykövet és Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere is. Az áruház 2017 első felében nyílik majd, addig mintegy 300 új munkatársat szeretne felvenni az IKEA.

IKEA Alapkoletetel 3

Befejeződtek az IKEA soroksári áruházának építéséhez kapcsolódó földmunkálatok, május 31-én pedig ünnepélyes keretek között letették az épület alapkövét. Az eseményen Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere is részt vett, és üdvözölte az új IKEA áruházat: „az IKEA jellemzően nem csak építkezik, hanem be is fektet azokban a régiókban, ahol jelen van. Örömteli pillanat ez a kerület és a soroksári lakók számára, hiszen az IKEA számos új munkahelyet teremt, és várhatóan a helyi közösségeket is támogatja majd”.

IKEA Alapkoletetel_1

Geiger Ferenc Marek Feltl-lel, az IKEA Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős regionális vezetőjével együtt helyezte le az alapkövet, melynek apropóján az IKEA vezetője elmondta: „az IKEA célja az új áruházzal, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa látogatóinak, és még több ember számára segíthessen szebb hétköznapokat teremteni otthonukban”.

Az IKEA munkatársai is elküldték jókívánságaikat és üzeneteiket az új áruház dolgozói és látogatói számára. Hogy biztosan örök emlékké váljanak, az eseményen a leveleket egy időkapszulában ásták el az utókornak.

IKEA Alapkoletetel 2

A soroksári IKEA nemrégiben megválasztott menedzsmentje most az áruház további munkatársainak kiválasztására koncentrál, hiszen a 2017-es nyitásig további mintegy 300 embert szeretnének felvenni. Aki szívesen dolgozna a svéd áruháznál, a www.IKEA.hu Karrieroldalon talál további információt.