Főoldal Kultúra Zene Megújult zenei kínálattal és egyedi klubparti-sorozattal jelentkezik a VIVA

Megújult zenei kínálattal és egyedi klubparti-sorozattal jelentkezik a VIVA

A VIVA Beatz és VIVA Base műsorok különleges szórakozást garantálnak a legnagyobb klub-slágerekkel és hip-hop számokkal, ám nem a megszokott módon. A csatorna a vadonatúj zenei műsorok mellett egy, a Beatz-hez kapcsolódó különleges partisorozatot is útjára indított, amely speciálisan erre gyártott hang- és fénytechnikával és listavezető DJ-kel garantálja a nyár legmenőbb bulijait.

viva_beatz

A fiatalok legnézettebb zenei tévéje nem csak rendezvénykoncepciójában újított, műsorkínálata is frissült: a pörgős klipmixeket felvonultató VIVA Beatz-cel és az R’n’B, illetve Hip-Hop rajongókat megszólító VIVA Base-zel jelentkezik.
A VIVA Beatz-ben kizárólag a listavezetők mixei hallhatók, így többek között Martin Garrix, Robin Schulz Kygo és Alesso számaival hangolódhat mindenki az esti partira. A VIVA Beatz pedig abban több, mint a hasonló fiatalok számára szerkesztett könnyűzenei műsor, hogy a klipek a műsorban megszakítás nélkül a zenére összevágva kerülnek adásba.
A fiatalok legnézettebb zenecsatornája az R’n’B és a Hip-Hop rajongóira is gondol, a VIVA Base olyan nemzetközileg elismert előadók számaiból merít, mint Nicki Minaj, Wiz Khalifa, Beyoncé, Iggy Azalea, Kanye West vagy Drake. A világsztárok mellett helyet kapnak hazánk listavezető előadói is, így többek között Majka, Curtis, a Hősök, a Halott Pénz vagy a Wellhello is.

viva_base

A VIVA az idei évtől új rendezvénykoncepcióval is jelentkezik. Az országosan több helyszínen berobbanó VIVA Beatz partisorozat a Media Hungary-n debütált nagy sikerrel, a látványos vizuális elemekben bővelkedő, exkluzív bulin Lotfi Begi szórakoztatta a közönséget. A nagyközönség részére június 13-án mutatkozik be a VIVA Beatz a budapesti RIO-ban, ahol többek között Bárány Attila és Julia Carpenter garantálja a hangulatot.

TIPP:

VIVA Beatz minden pénteken 18:00-kor, ismétlés 22:00-kor

A legmenőbb Hip-Hop, és R’n’B zenék minden vasárnap 22:00-kor a VIVA Base műsorán