Főoldal Bulvár Külhon Mila Kunis életét kislánya tette teljessé

Mila Kunis életét kislánya tette teljessé

Mila Kunis az első olyan színésznő, aki egy nagy premier közeledtével gyakran nem a filmről beszél, mégsem haragszik érte senki. Mila Kunis a Wachowski-testvérek új, mega-sci-fije, a Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending, már a mozikban) bemutatója kapcsán mostanában nagyon sokat találkozik újságírókkal, és ő – bár szívesen mesél a forgatás nehézségeiről – mégis hamar négyhónapos kislányára tereli a szót.

jupiterfelemelkedese_milakunis_1

A büszkesége érthető: Wyatt Isabelle Kutcher több mint 4,5 kg-mal született. Akkora baba, hogy anyukája szerint: „sosem volt újszülött”.
“Hiába vettünk előre egy tonna újszülött-pelenkát, nem voltak rá jók. A ruhák sem “– mesélte a színésznő, aki szülés után még szebb, mint valaha.  “Most négyhónapos, és a kilenchónaposok méretét viseli.”
Mila Kunis azt is elmondta újságíróknak, hogy a babázás teljesen leköti. Egy időre a Jupiter felemelkedése lesz a legutolsó filmje.

jupiterfelemelkedese_jelenetfoto_25

“A Jupiter felemelkedése készítésekor 17 órás munkanapjaink voltak” – mondta. “Nem lehetek egyszerre filmsztár és anya. Különleges szerencse, de megtehetem, hogy egy ideig kimaradjak a munkából. Az első három együtt töltött hónap alatt például minden éjszakát ébren töltöttem Isabelle-lel. És nagyon élveztem . Jó, hogy nem kellett a meló miatt aggódnom közben. Úgyhogy, nagyon remélem, nem akarják rögtön jövőre leforgatni a Jupiter második részét!”

jupiterfelemelkedese_milakunis