Főoldal Divat, szépség Milyen lesz a 2014-es őszi trend?

Milyen lesz a 2014-es őszi trend?

Sokakban még dolgozik a nyári, napfényes lendület, de az egy hétvégére eső fesztiválok száma lassan csökken, megérkezik az ősz. A színek változnak, a teraszok még nyitva, de az ujjatlan pólóból hosszú ujjú lesz, a szandálból zárt cipő.

Ha új évszak, akkor új trendek, gondolhatnák, de vajon idén is így lesz ez? Van, amitől nem kell búcsúznunk: a sportcipő, a hátizsák és a hippi-sikk ősszel is velünk marad – derül ki az Arena Plaza előrejelzéséből.

arena_plaza_2014osz

Az idei évben sem törölték az őszi évszakot, ebben biztosak lehetünk. De pánikra semmi ok! Lesz mit felvenni, és nem kell semmiről sem lemondanunk, ami divatos. A gondtalan nyári hónapok után lehet, hogy többen nehezen válnak meg a könnyű, lenge daraboktól, de a váltás idén még egyszerűbb lehet. A fesztiválhangulat tovább ível évszakról-évszakra, és egyre több rajongót szerez.

Arena Stílustippek: 3 őszi trend a fesztiváldivatból
1. Sportos, kényelmes, menő – őszre is jöhet a sportcipő!

Az ideális fesztiválszett legyen kényelmes! – olvashattuk a divatmagazinok oldalain. Ez így is van! A kényelem, a sportos összeállítások az őszi hónapokat is kiszínezik majd. A sportcipő – ha lehet, minél színesebb – farmerrel, könnyű blúzokkal, blézerrel párosítva tökéletes összeállítás akár munkába is. A feliratos, mesefigurás pólóktól, nyomatoktól sem kell búcsúzni, hosszú ujjú változataik már az ajtóban vannak. A vidám, színes motívumok pedig még több helyet követelnek majd ruháinkon: lehet akár szoknya, ruha vagy cipő is, egyáltalán nem gyerekes viselni őket, sőt, ősszel is kötelező!

2. A hippi-sikk nemcsak nyárra való

Hippik, fesztivál, szerelem. Ezen a nyáron is hódított a hippi-sikk a fesztiválokon, csakúgy, mint a 60-as évekre jellemző A-vonalú ruhák és szoknyák a lányok körében. Ezek a darabok nőiességükkel és tiszta vonalvezetésükkel lettek méltán népszerűek. Ne pakoljuk messzire őket: mintás vagy egyszínű harisnyával, kardigánnal kombinálva abszolút divatos a hűvösebb napokon is. A bohém stílus rajongói szerezzenek be pár különleges anyagból készült hosszúszoknyát, pulóverrel és lapos talpú, maszkulin cipővel kiegészítve nagyon elegáns viselet.

3. Idén a hátizsák a kiegészítők sztárja

Az idei év kiegészítő nyertese a hátizsák! Fiúk és lányok is rajonganak érte, megannyi forma, anyag, és stílus. Mindenki talál legalább egyet, amely hosszú ideig a társa lehet a mindennapokban, fesztiválokon. A háton viselhető táska jelentősége továbbra sem csökken! Szeptemberben is menő lesz belepakolni! Iskolába, irodába, sporthoz, vagy szórakozáshoz, kényelmes és praktikus viselet.