Főoldal Szabadidő Televízió Miraculous-Katicabogár és Fekete Macska kalandjai: új sorozat a Disney Csatornán

Miraculous-Katicabogár és Fekete Macska kalandjai: új sorozat a Disney Csatornán

Február 15-én érkezik a Disney Csatorna legújabb, japán-francia-koreai koprodukcióban készült sorozata, a Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai.

Az animációs sorozat főszereplője Marinette, a párizsi iskolás lány, akinek van egy titkos alteregója – nem is akármilyen! Kis házi kedvence, egy kwami segítségével Katicabogárrá változik, hogy megmentse Párizst az akumáktól, az ördögien rossz lényektől, akik a város lakóit egy szuper gonosz hadsereggé változtatják. Segítője is akad Fekete Macska személyében, ám fogalma sincs róla, hogy a maszk alatt az iskolai szerelme, Adrien rejtőzik.

Ladybug_Marinette_CN_Adrien_Paris

A karizmatikus lány tehát átváltozva nem más, mint egy női szuperhős, akrobatikus képességekkel – sőt repülni és falra mászni is tud, mint egy igazi katicabogár! Ám más szempontból is érdekes, ugyanis a sorozatban az akció és a romantika mellett nagy hangsúlyt kap a divat is. Marinette egy rendkívül kreatív lány, aki odavan a divatért. Mivel Párizsban él, így természetesen a híres divattervezők is nagy hatással vannak rá – ám nem csupán követi a divatot, hanem a saját tervei alapján alkot is, így teremtve meg egyedi, jellegzetes stílusát. Optimista, energikus, igazságos és kreatív személyiségének köszönhetően ideális példakép a fiatal lányok számára.

A sorozat premierje 2016. február 15-én 16:30-kor lesz a Disney Csatornán.

 

TIPP: Exkluzív lehetőségként egy teljes Miraculous epizód megtekinthető a csatorna weboldalán, illetve Youtube csatornáján február 1-től két héten keresztül!