Főoldal Bulvár Itthon Motorszerelésből vizsgáztak a sztárok a Hipernet Napon

Motorszerelésből vizsgáztak a sztárok a Hipernet Napon

Baronits Gábor, Bereczki Zoli és Király Viktor csapata nyitott erősebben, a küzdelemben mégis a Király Linda, Kamarás Iván és Ganxsta Zolee trió kerekedett felül: ők tudták a leggyorsabban összeállítani az életnagyságú 3D-s motor sziluettjét puzzle darabokból.

Király Linda, Baronits Gábor, Bereczki Zoltán, Király Viktor, Kamarás Iván és Ganxsta Zolee különleges próbatételen bizonyítottak, hogy kiderüljön, ki a leggyorsabb. A sztárok egy életnagyságú 3D-s motor sziluettjét építették meg puzzle darabokból. A Telenor Hipernet Napon a csapatok végig fej-fej mellett haladtak, az utolsó pillanatban azonban mégis Lindáék lettek a befutók, ezzel megszerezve a leggyorsabb csapat címet.

hipernet_csoport

„Az a csapat nyert, amelyikben nő is szerepelt” – állapította meg nevetve Király Linda, aki elmesélte, hogy már kiskorukban is állandóan versengtek Viktorral és Bennel. „A testvéreimmel volt közöttünk egy egészséges rivalizálás, korábban kerékpáros gyorsulási versenyeket is játszottunk. Azóta már van egy Vespám, amivel imádok motorozni, gyakran járom az utakat Budapesten és Los Angelesben is, bár ennek a szüleim nem igazán örülnek.” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, sosem próbált még szoknyában vezetni, magas sarkúban azonban sokszor pattan motorra.

Kamarás Iván híres a motorok iránti rajongásáról, most is kedvenc járművén érkezett. „Számomra fontos a pörgés, a legnagyobb sebesség, ami nem azt jelenti hogy őrült módon száguldozom a motorral. A gyorsasági motoroknál úgysem képes az ember kiakasztani a mutatót.” – mesélte a színész, aki már 18 éve a motorozás szerelme. Iván azt is elárulta, miért szeret motorral járni. „Ezek a kétkerekűek időmilliomossá tesznek, tízszer annyi dolgot tudok elintézni, mintha kocsival járnék. Ráadásul sokkal nagyobb szabadságérzetet is ad” – mondta Iván.

hipernet_kamaras_ganxsta_bereczki

Bereczki Zoli a puzzle összerakása közben érdekes dolgot árult el: „Középiskolában informatika szakirányon tanultam, és a mai napig is saját magam kezelem az otthonomban felállított házi stúdiót. A zenei munkálatok 90%-át a számítógépen végzem, ebben pedig óriási segítséget nyújt ez az alaptudás. A  technika világában embertelen sebességgel jönnek az újdonságok, elképesztő módon kell tartani velük a tempót. Otthonosan mozgok ebben közegben, a környezetem informatikusa is én vagyok.” – mesélte Zoli, aki azt is elmondta, már meggyűlt a baja korábban a motorokkal. „Az első motoromat pillanatok alatt sikerült már a legelső utamon ripityára törni. A próbakörömön teligázt nyomtam a földúton, aztán pedig úgy repültem a motor kormányába kapaszkodva, mint Károly bácsi Frakk után” – nevetett a színész.

2014-ben már ötödik alkalommal rendezte meg a Telenor Magyarország a már hagyományosnak számító nagysikerű Hipernet Napot. Ezen a napon országszerte 23 helyszínen 600 Telenor dolgozó találkozott az ügyfelekkel, hogy meghallgassa véleményüket és megismertesse őket az ország leggyorsabb 4G mobilinternet hálózatában rejlő lehetőségekkel.