Főoldal Szabadidő Koncertek Jason Derulo augusztus 5-én koncertezik a Budapest Parkban, előzenekar: Király Viktor

Jason Derulo augusztus 5-én koncertezik a Budapest Parkban, előzenekar: Király Viktor

Napjaink egyik legnépszerűbb pop, R&B előadója, Jason Derulo először koncertezik Budapesten. A helyszín a Budapest Park lesz, előzenekarként pedig Király Viktor melegíti be a közönséget és járatja csúcsra a hangulatot.

A kivételes tehetségű amerikai énekes-táncos, Jason Derulo 5 éves kora óta szerepel színpadon, és 8 évesen már első dalait írta. Tanulmányait a Dillard Művészeti Gimnázium után a New York-i Amerikai Zene és Dráma Akadémián végezte. 16 évesen olyan előadóknak kezdett dalokat írni, mint P. Diddy, Pitbull, vagy Sean Kingston.

Karrierje néhány év alatt robbanásszerűen ível felfelé. Jason mára a zenei műsorok és fesztiválszínpadok ünnepelt sztárja. In My Head, Want To Want Me, If I’m Lucky, Don’t Wanna Go Home, Cheyenne, Talk Dirty vagy a Swalla, hogy csak néhányat említsünk dalaiból, melyek évek óta uralják a világ slágerlistáit.

Legújabb száma a Colors a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos himnusza volt.

Augusztus 5-én, vasárnap tehát a Budapest Park ad otthont Jason Derulo bemutatkozó koncertjének a magyar fővárosban. A nyár egyik legizgalmasabb estéje, sok tánccal és parázs dallamokkal, műfajának világsztárjával. Koncertje előtt pedig Király Viktor és zenekara melegíti be a közönséget.

Előző cikkSzabadkőművesség titkok nélkül
Következő cikkGőzgéppel csépelnek Hódmezővásárhelyen