Főoldal Divat, szépség Nagy sikerrel zárult a kilencedik Esküvői Kiállítás

Nagy sikerrel zárult a kilencedik Esküvői Kiállítás

eskuvo_kiallitas_14

Rengeteg látogatót vonzott a hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában megtartott Esküvői Kiállítás. A jegyespárok és egyéb érdeklődők számtalan kiállító standja közül válogathattak, így minden rendelkezésükre állt ahhoz, hogy egyszerűbben és különleges módon szervezzék meg életük nagy napját.

Felsorolni is nehéz, hogy hányféle lehetőség közül választhattak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb.

Menyasszonyi ruhák minden mennyiségben

Nem meglepő, hogy a kiállításon a legnagyobb sikert a menyasszonyi ruhát árusító és bemutató standok voltak. Kínálatukban ugyanúgy megtalálhatóak voltak a 2013-as év legújabb modelljei, mint a tradícionális magyar elemeket tartalmazó ruhaköltemények.

eskuvo_kiallitas_3

Átlagosan 90-150 ezer forint között lehetett ruhákat vásárolni, de fellelhető volt olyan szalon is, aki vedd és vidd akcióban 50 ezer forintért árulta ruháit, mondanunk sem kell, hogy hatalmas tömeget vonzva ezzel.

eskuvo_kiallitas_10

 

Kalocsai minta mindenek felett

Miután tavaly több világsztár is előszeretettel viselt kalocsai mintás ruhadarabokat, ezért kis hazánk is újra felfedezte a benne rejlő lehetőségeket: szinte alig volt olyan üzlet, ahol ne találtunk volna egy-egy ilyen mintázattal ellátott darabot, legyen az egy bikini, nadrág, bögre, kulcstartó vagy akár ékszer. Az Esküvői Kiállítás sem volt ezalól kivétel; a menyasszonyi ruhák, esküvői torták, ékszerek és egyéb kiegészítők is el voltak látva hasonló díszítéssel.

eskuvo_kiallitas_7

A tökéletes esküvőhöz vezető út

Esküvői helyszínekből sem volt hiány, szebbnél-szebb dekorációval ellátott standot csodálhattak meg a látogatók. Aki hagyományos magyar esküvőt szeretne, az a tanyacsárdák, lovasparkok,  lakodalmasházak és vendéglők közül válogathatott, míg aki egy kicsit elegánsabb és különlegesebb esküvőre vágyik, az a hotelek, hajók és kastélyok kínálatai közül szemezgethetett. Egyik nagy kedvencünk a Lifestyle Hotel Mátra standja volt, ahol a gyönyörű  és elegáns dekoráció mellett, a kiállítók minden segítséget megadtak ahhoz, hogy az ifjú párok kívánságaik és elképzeléseik szerint szervezzék esküvőjüket.

eskuvo_kiallitas_4  eskuvo_kiallitas_36

Ha valami nem mindennapi ötlet lapul a fejünkben, akkor választhattunk lézershow-t vagy 3D-s videózást is az eseményre, de akár külföldi helyszín is szolgálhat életünk egyik legfontosabb napjához.

Aki kilátogatott a vásárra egy dologban biztos lehetett: hatalmas adag reklámanyaggal és bemutatkozó füzetekkel fog hazatérni. Átlagos látványnak bizonyult ugyanis, hogy a menyasszony ( jobb esetben a vőlegény) egy nagy köteg paksamétával rója a köröket a Sportcsarnok területén belül, miközben folyamatosan újabb és újabb „ajándékokkal” gazdagodik a kiállítók által. Mindkét fél részéről jó ötlet ez, hiszen a jegyespár hazatérve az információáradat után nyugodtan át tudja böngészni a kínálatokat, melyből egyszerűbben választ; míg a kiállító biztos lehet abban, hogy a tájékoztató alapján könyebben visszatérnek majd hozzá.

eskuvo_kiallitas_12  eskuvo_kiallitas_33

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhettek. A színpadon egész nap láthatóak voltak a menyasszonyi ruha-, fodrász-, bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Az apróságokkal érkezők igénybe vehették az ingyenes gyermekfelügyeletet is!

Mindezek után megállapítható, hogy valóban érdemes ellátogatni egy ilyen kiállítása, főleg akkor, ha nyitottak vagyunk az újdonságokra és a különleges szolgáltatásokra, vagy ha épp kedvezményesen szeretnénk hozzájutni bizonyos szolgáltatásokhoz és termékekhez!