Főoldal Bulvár Külhon Nehéz helyt állni egyedülálló anyaként Scarlett Johansson szerint

Nehéz helyt állni egyedülálló anyaként Scarlett Johansson szerint

Nehéz a dolgozó gyerekes anyák élete, akkor is, ha a gyártósor mellett dolgoznak három műszakban, de a szabály alól a hollywoodi sztárok sem kivételek. Ezzel kapcsolatban most Scarlett Johansson panaszkodott egy kiadósat.

A 32 éves színésznő nehezen tudja összegyeztetni a munkát és két éves kislánya nevelését, különösen most, hogy különvált francia férjétől. „Nem tudok többet az anyaságról, mint bármely más nő, de azt bátran leszögezhetem, hogy óriási kihívást jelent, miközben óriási ajándék is – mondta legutóbb egy gálán az Entertainment Tonightnak, miközben a különválásról nem volt hajlandó beszélni. – Az embert állandó bűntudat gyötri. Amikor dolgozol, folyton az jár a fejedben, hogy lemaradsz a legértékesebb pillanatokról, amelyeket a gyerekeddel tölthetsz, otthon viszont az aggaszt, hogy nem tudsz elég energiát tolni a munkádba. Meg kell találni a helyes egyensúlyt. Őszintén csodálom azokat a dolgozó anyákat, akiknek ez sikerül. Én majdnem belerokkanok.”

fotó: cosmopolitan

A színésznőt legközelebb a japán mangából készült Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmben láthatjuk, amelyben félig ember, félig robot rendőrt alakít.