Főoldal Életmód Vásárlás Nivea Hairmilk: válasszunk sampont a hajszerkezetünk szerint

Nivea Hairmilk: válasszunk sampont a hajszerkezetünk szerint

Egyenes, göndör, vékonyszálú, vastag, rakoncátlan… mindegyikünk haja másmilyen. Különbözik szerkezetében, szükségleteiben.

Éppen ezért a NIVEA gondolt egyet és elhozta mindenki számára a megoldást: testreszabott gondoskodást és regenerálást minden hajszerkezetre. Az új NIVEA Hairmilk ápoló kollekció a hajszerkezetnek megfelelő regeneráló ápolást nyújtja a hajnak anélkül, hogy elnehezítené.

Tökéletes regenerálás a haj elnehezítése nélkül

Ha hajad száraz és sérült, gyakran előfordul, hogy a regeneráló készítmények használata következtében elnehezül. A NIVEA Hairmilk termékeivel ez nem fordulhat elő. Összetételüknek alapja a természetes tejfehérje, amely mélyen behatol a hajba és belülről erősíti azt. Ennek köszönhetően a hajad rugalmas és sima tapintású lesz. Ezen kívül a Hairmilk termékek a NIVEA laboratóriumában kifejlesztett speciális anyagot, az Eucerit®-et is tartalmazzák, ami hozzátapad a haj felszínéhez, kitölti az apróbb felszíni sérüléseket, így megvédve a hajszálakat a külső behatásoktól.

Megfelelő ápolás minden napra

A NIVEA Hairmilk termékcsalád tagjai hatékonyan, mégis kíméletesen ápolják a hajat, aminek köszönhetően a tincsek élettel telinek látszanak. A haj visszanyeri csillogását és rugalmasságát, selymesen sima lesz a gyökerektől a hajvégekig. A Hairmilk termékek ráadásul mindennapos használat során sem irritálják és szárítják ki a fejbőrt.

Éppen a te hajadra való

Amennyire különbözik a vékonyszálú, a normál vastagságú és a vastag szálú haj, annyira eltérőnek kellene lennie az ápolásnak is. Főleg, ha a hajad száraz és sérült. Hogy miért? Mert a haj különböző szerkezetű, különböző fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, tehát eltérő az is, hogyan reagál a regeneráló ápolásra. Hogy az ápolás mindenképpen hatékony legyen, testreszabottnak kell lennie. Máskülönben a hajad nagyon gyorsan lelapul, elnehezül és élettelenné válik. A NIVEA Hairmilk termékcsalád ezért pontosan célzott ápolást kínál a normál vastagságú, a vékonyszálú, a vastag szálú hajtípusra is. Kínálatunkban megtalálhatók az ápoló samponok és balzsamok is.

Megbízható styling 24 órán át

A különleges ápolásnak köszönhetően hajad tökéletesen tart majd anélkül, hogy lelapulna vagy elnehezedne. Az összetevők között található panthenol regenerálja és erősíti a hajat. Ennek köszönhetően hajad védelmet kap a külső hatások ellen, ragyogóvá és rugalmassá válik. Nem csupán pár órára, hanem egész napon át.

Tisztelgés a kedvelt NIVEA illat előtt

A Hairmilk termékcsalád a NIVEA gondoskodásának több, mint 100 éves történetére vezethető vissza. A női haj ápolására megalkotott első termékét a NIVEA 1912-ben kínálta a vásárlóinak, a neve pedig Hairmilk volt. Az új termékcsalád ez előtt a név előtt tiszteleg. A NIVEA örökségének legjavára nem csak a kék csomagolással emlékezünk, hanem a vásárlóink generációi által szeretett összetéveszthetetlen illattal is.