Főoldal Divat, szépség Nőies magabiztosság és sportosság: a Nike tavaszi újdonságaiból szemezgettünk

Nőies magabiztosság és sportosság: a Nike tavaszi újdonságaiból szemezgettünk

petra_nike_1Manapság igen nagy népszerűségnek örvend a sportosabb stílus, ami valljuk be, egyszerre kényelmes és divatos, ráadásul a megfelelő színekkel még egy kis nőiességet is belecsempészhetünk az öltözékünkbe.

Aki a fiúsabb stílust kedveli és szívesen nyitna a nőiesebb vonal felé, de a magassarkúval és szűk felsőkkel tarkított outfiteket túlzásnak tartja, annak érdemes pár apróbb trükköt alkalmaznia: élénkebb színeket választani vagy épp bő szárú farmer helyett egyenes szárú fazonokat hordani.

Akár sportolásról, vagy épp utcai viseletről van szó, nem kell lemondanunk arról, hogy praktikumot és a divatot ötvözzük. Egy jól megválasztott futócipő például évekig hű társunk lehet futás közben, de akár a hosszabb sétákkal teli hétköznapokat is megkönnyítheti számunkra, miközben tökéletes kiegészítője lehet viseletünknek. Erre mutatunk nektek most pár példát!

Ha utcai viseletről van szó…

Egy átlagos, rohangálós hétköznapra abszolút megfelelnek a sportos viseletek, főleg akkor, ha egyébként sem érzed kötelezőnek, hogy rendszeresen extrém nőies legyél. A sportos szettek amellett, hogy kényelmesek, rendkívül fiatalosak és könnyen válhatnak nagyon is divatossá.

petra_st_nike

Tenisz felső vagy futócipő utcára? Nincs ezzel semmi gond! Amellett, hogy tökéletesen kényelmesek, a mai sportruházat már abszolút divatosak is egyben. Ráadásul kiképzésüknek köszönhetően sokkal strapabíróbbak is, így akár hosszú évekig is hordhatjuk őket anélkül, hogy bármi bajuk lenne. Csak bátran!

nike_petra_5  petra_nike_2
A sportos és kényelmes viselet alap pillérei egyértelműen a melegítő és a kapucnis pulóver, amivel szemben sokan a mai napig előítéleteket támasztanak és rögtön az elnyűtt, kopott és idejétmúlt darabokra asszociálnak.  Pedig egy megfelelő színű és méretű darab abszolút vagánnyá és egyedivé varázsolja szettünket.

nike_petra_3

Outfit:

http://store.nike.com/hu/en_gb/pd/dunk-sky-hi-shoe/pid-874908/pgid-753346

http://store.nike.com/hu/en_gb/pd/rally-futura-pullover-hoodie/pid-753375/pgid-753378

 

Ha sportolásról van szó…

Szerencsére manapság már fényévekre vagyunk az elnyűtt pólóktól és a divatosnak egyáltalán nem mondható tornanadrágoktól. Akár teniszezni, edzeni vagy épp futni indulunk, nem kell lemondanunk arról, hogy jól nézzünk ki. Mivel szerkesztőségünk az utóbbi időben igen nagy hangsúlyt fektet a futásra, így most két ilyen szettet mutatunk be nektek.

nike_fordst_2

Futás közben nagyon fontos a kényelem, így mindenképp olyan ruhadarabot válasszunk, ami nem zavar minket sportolás közben: futópólót a nedvességet magábaszívó pamutpóló helyett, futózoknit a vízhólyagok ellen vagy futónadrágot a combok kidörzsölődése ellen.

nike_niki_3  nike_niki_4

A legfontosabb mégis a megfelelő cipő kiválasztása, főleg akkor, ha aszfaltos úton vagy betonon van csak lehetőségünk futni. Ez a terep ugyanis nagy megterhelést jelen a boka és a térd ízületei számára. A kezdő futók leggyakoribb hibája, hogy előszednek egy sportcipőt a cipős szekrény aljáról, mondván, hogy úgy is csak egy kis félórás kocogásra kell, felesleges kiadás még egy cipőt vásárolni. Sajnos ez nem így van.

niki_nike_4

Mindenképp jó befektetés egy, a lábunknak megfelelő futócipő, hiszen ettől a futás is könnyebbé és élvezhetővé válik. A Nike egyik legnagyobb idei újdonsága a Flyknit Air Max, ami az utóbbi évek egyik legszebb sportcipője. Minden tulajdonsággal rendelkezik, ami egy futócipőtől elvárható, ráadásként pedig nagyon divatos és nőies.

nike_airmax_3

 

Outfit:

http://store.nike.com/hu/en_gb/pd/premier-maria-tennis-tank-top/pid-1471881/pgid-1533964

http://store.nike.com/hu/en_gb/pd/flyknit-air-max-running-shoe/pid-872575/pgid-872577

http://store.nike.com/hu/en_gb/pd/pro-core-fitted-splatter-capris/pid-1472908/pgid-1472909

 

 

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

A cikkben szerepel az új Ford Focus ST kombi is, melyről teszt ITT olvasható.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Sony, MSI, Kingston Technology, Epson, Livekodok.com, Canon, Camera Kft., Nike

Utómunka hardver: Acer, MSI

Modellek: Enert Nikolett, Engert Petra