Főoldal Divat, szépség Hajápolás Ápoló hajfesték nektárral és növényi olajokkal a Schwarzkopf-tól

Ápoló hajfesték nektárral és növényi olajokkal a Schwarzkopf-tól

schwarzkopf_nectra_colorItt a Schwarzkopf legújabb innovációja, egy ammóniamentes, magas teljesítményű hajfesték: Nectra Color, a Schwarzkopf első olyan szakértők által fejlesztett hajfestéke, mely virág nektárt és növényi olajokat tartalmaz.

A Nectra Color egy tartós, ápoló hajfesték, mely a gyönyörű, ápolt haj érzetét és fantasztikus színek kombinációját nyújtja minden nő számára. Ammóniamentes, virág nektárt és növényi olajokat tartalmazó formulája fantasztikus színintenzitást, árnyalattól függő ősztakarást és ápolt, ragyogó hajat nyújt. A szagmentes krémalap megfelelően kiemeli a friss virágillatot, így varázsolja azt tiszta illatélménnyé. A Schwarzkopf Nectra Color tizennégy gyönyörű árnyalata januártól kapható az üzletekben.

Egy hajfesték azoknak a nőknek, akik egészséges kinézetű és gyönyörű színű hajra vágynak. A Nectra Color tartós hajfestékkel a Schwarzkopf egy olyan magas teljesítményű, ápoló, ammóniamentes, virág nektárt és növényi olajakat tartalmazó hajfestéket hozott létre, mely ápolja és ragyogóvá teszi haját, miközben kellemes virágillatot áraszt. Armin Morbach, a Schwarzkopf hajszakértője szerint: „A Nectra Color a hajfestést egy ápoló, szépítő rituálévá varázsolja. Amit szeretek ebben a hajfestékben a bámulatos színeredmény mellett, az az észrevehető ápoló hatás. Az intenzív hajápolás területén a növényi olajok és virág nektár kombinációja egyszerűen innovatív.”

Az élettel teli, intenzív színeredmény titka a különleges összetételben rejlik. A készítmény minden egyes hajszálat beburkol, ezáltal sima, ragyogó eredményt hoz létre. A szagmentes krémalap kiemeli a domináló málna illatot, melyet telt, egzotikus gyümölcsillattal fokozva létrehozták a tiszta illatélmény kompozícióját. A krém állagú készítmény nem tartalmaz sem ammóniát, sem ásványi olajokat.

Az eredmény: intenzív színek fantasztikus ragyogással és ápoló hatás. Az intenzív hajbalzsam a hajfestés után ápolja a hajat, és segít a kapott hajszín megtartásában.

A Nectra Color tizennégy színárnyalata olyan természetes árnyalatokból áll, mint például a Sötét Barna, Természetes Barna, Természetes Szőke, Világos Gyöngyszőke, valamint olyan divatos színárnyalatok is megtalálhatóak köztük, mint a Kékes Fekete, Intenzív Vörös, Nugát Barna, Praliné Szőke, Természetes Világosszőke.

A Schwarzkopf Nectra Color tizennégy színárnyalata:

◾100 Fekete
◾220 Kékes Fekete
◾300 Feketés Barna
◾400 Sötét Barna
◾468 Csokoládé Barna
◾499 Fekete Cseresznye
◾500 Természetes Barna
◾662 Nugát Barna
◾668 Mogyoró Barna
◾688 Intenzív Vörös
◾845 Praliné Barna
◾900 Természetes Szőke
◾1000 Természetes Világosszőke
◾1020 Világos Gyöngyszőke