Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Új Fa dezodorkollekció illatadagoló technológiával

Új Fa dezodorkollekció illatadagoló technológiával

fa_floral_protect_1A belélegzett illatokat közvetlenül az agy érzelmekért felelős területe dolgozza fel. Vannak különleges illatok, melyektől boldogabbnak és elégedettebbnek érezzük magunkat.

Az új Fa Floral Protect dezodor virágos-gyümölcsös illatkompozíciója folyamatosan szabadul fel a nap során.

A hagyományos illatok a bőrre kerülve gyakran gyorsan elpárolognak. Az új Fa dezodor illatadagoló technológiájának köszönhetően az illat apró olajszemcsékbe van zárva, ahonnan folyamatosan szabadul fel a nap folyamán. Az új Fa dezodor hosszantartó deovédelmet nyújt a kellemetlen testszag ellen, és használata során nem hagy fehér foltot a ruhán.

Kétféle ellenállhatatlan illatkompozíció közül választhatunk. A Poppy & Bluebell változatban a pipacs, a rózsa és a harangvirág esszenciáját a körte és a fekete ribiszke gyümölcsös jegyei egészítik ki, mely a csábító pézsmával válik teljessé. Az Orchid & Viola változat az ibolya és az orchidea magával ragadó virágillatát a mandarin, a görögdinnye és az egzotikus gyümölcsök frissességével övözi, egységes egészet alkotva a fehér pézsma és a szantálfa finoman természetes illatával. Az új Fa Floral Protect a testszag elleni védelem mellett hosszantartó csábító, ellenállhatatlan illatot is nyújt a hölgyeknek. Mindkét illatvariáció aeroszolos és golyós változatban is kapható.