Főoldal Szabadidő Televízió Ők lesznek a Star Academy énekesei

Ők lesznek a Star Academy énekesei

Augusztus 27-én és 28-án két Beköltöző Showval elindul a TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsora, ahol összesen húsz énekes lép színpadra egyéni produkciójával, hogy bizonyítsa, az Akadémián a helye.

A fiatal tehetségeknek a Star Academy zsűrijén túl a nézőket is meg kell győznie, hiszen a közönség a TV2 ingyenes applikációján keresztül dönt az énekesek sorsáról. A két Beköltöző Showban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesített sorrend alapján dől el, ki az a tíz további énekes, aki bejut az Akadémiára.

star-academy
Több ezer jelentkező közül került ki az a húsz énekes, akinek bemutatkozására nem kell a Star Academy első adásáig várni. Balog Brigi, Bene Barbara, Budavári Zita, Fazekas Eszter, Gór Nagy Erika, Kátai Lilla, Libor Laura, Pádár Alexandra, Streiffert Hanna, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid, Illés Adrián, Jecsmenik Arnold, Kelemen Laci, Kenéz Gábriel, Kertész Iván, Kovács Szabolcs, Ossó Balázs, Rözge Maxim és Szűcs Randy Lukas Graham 7 years című slágerét éneklik első videóklipjükben, amelyben a Star Academy zsűrije is szerepet kapott.

A világhírű dalt a Star Academy zenei producerei, Szabó Zé és Rakonczai Viktor szabták az énekesekre. A két szakember elárulta, a legnagyobb nehézség az volt, hogy a húsz különböző énekhangot, karaktert, egy kiegyenlített, harmonikus dalban hozzák össze, hiszen sűrű a váltás az énekesek között.

Hamarosan debütál a Star Academy főcímdala is, amelynek zeneszerzője Szabó Zé, szövegírója pedig Molnár Tamás. A „ne csak hallgasd, hanem élj együtt a zenével” alapötletre íródott dal előadója nem más lesz, mint a Rising Star felfedezettje, Freddie.

Star Academy – Beköltöző Show augusztus 27. és 28. 18.50-kor a TV2-n!