Főoldal Kultúra Zene Október végén új albummal jelentkezik Nicole Scherzinger

Október végén új albummal jelentkezik Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger megjelenteti új albumát „Big Fat Lie” címmel október 20-án az RCA Records / Sony Music gondozásában.

„Az album címét a „Big Fat Lie” című dal ihlette, mely sokat jelent a számomra.” – magyarázza Nicole. „Mi mindannyian keresztülmegyünk saját harcainkon és nehéz időkön, és egy hatalmas, kövér hazugsággal takarjuk el mindazt, ami valójában történik. Ez az album rólam szól, ahogy felfedem néhány személyes küzdelmemet, és szembenézek velük emelt fővel. Amint rájössz, hogy valami hazugság, máris úton vagy az igazság felé, ahol megtalálhatod saját megvilágosodásodat, békédet és elfogadásodat.”

nicole_scherzinger_bigfatlie

A „Big Fat Lie” Nicole és a #1 dalszerzők/producerek, The-Dream és Tricky együttműködésének az eredménye, akik korábban már olyan művészekkel dolgoztak együtt, mint Kanye West, Katy Perry, Jay Z és Beyoncé. Janet Jackson Jam & Lewis producerpárossal készített munkája, valamint Nicole saját befolyásolói, köztük mindenki Ella Fitzgeraldtól Whitney Houstonig, által inspirálva az album Nicole újjászületése énekesnőként.

Az új albumon hallható a legutóbbi Top10-es kislemez, a „Your Love” (http://youtu.be/9FOWI6Zftpg). A szuper-érzéki „Electric Blue” című dalban közreműködik az amerikai rapper T.I, míg The-Dream és Tricky egy Prince-t idéző, de jövőbe mutató dallban, a „Dirty Mind”-ban hallható. A „Girl With The Diamond Heart” egy szándékosan inspiráló dal. „Minden lánynak szól, aki valaha is kételkedett magában, elveszett az úton és megengedte magának, hogy kevesebb legyen, mint amilyen valójában.” – mondja Nicole. És akkor ott van még a sötéten kísértő, érzéki szinti által vezetett „Heartbreaker”. A „Run” érzelmileg az egyik legszínesebb dal, melyet Nicole valaha énekelt, és a lélegzetelállító énekhang epikus dallá teszi.

A legújabb kislemez, az „On The Rocks” (http://youtu.be/IjUlP2ibZzQ) dalszövegileg az összetört szív mögötti sötét humorban bővelkedik. „Ez egy olyan dal, amivel néhány ember nagyon is azonosulni, érezni tud majd. Mindig is az életemről beszéltem a zenében, de olyan korba értem, amikor még inkább nyitott lehetek.”

 

További info: www.nicolescherzingerofficial.com  / @nicolescherzy