Főoldal Technológia Hardver, szoftver ASUS Transformer Book Flip: munkához, prezentációhoz, játékhoz

ASUS Transformer Book Flip: munkához, prezentációhoz, játékhoz

Munkához laptop, megbeszéléshez prezentációs eszköz, játékhoz tablet, filmnézéshez képernyő. Az ASUS Transformer Book Flip egy 360°-os szögben kifordítható érintőkijelzős notebook, melyet egy mozdulattal hajthatsz át nagyméretű táblagéppé vagy állíthatjuk be bármilyen köztes szögbe.

asus_tp_550_transformer_book_flip

A Flip telis-tele van az ASUS kiváló műszaki megoldásaival, emellett pedig úgy készült, hogy jól is mutasson – például hajszálvonalas alumíniumházat kapott, melytől egyszerre erős, tartós és elegáns. A 13,3 vagy 15,6 hüvelykes méretben választható készülékekben HD vagy Full HD felbontású érintőkijelző található, amely egy ügyesen kialakított zsanéros megoldással teljes körben elforgatható a lezárt állapothoz képest.

A zsanérban négy fogaskerék gondoskodik a finom, folyamatos mozgatásról, garantálva, hogy a képernyő megálljon pontosan ott, ahol szeretnénk, ugyanakkor a forgatás se okozzon nehézséget. A laptop módból tovább forgatva természetesen bekapcsol egy automatikus billentyűzet- és touchpad zár, így nem kell tartani a véletlen begépeléstől vagy elkattintásoktól sem.