Főoldal Életmód Vásárlás Új vitaminnal gazdagodott a Chocapic, Nesquik és Cini Minis gabonapehely

Új vitaminnal gazdagodott a Chocapic, Nesquik és Cini Minis gabonapehely

Megújult receptúrájának köszönhetően egy adag Chocapic, Nesquik vagy Cini Minis gabonapehely fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitaminbevitel 18 százalékát, amely vitamin szükséges a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

nesquik_dvitamin

Az új receptúrának köszönhetően egy adag (30 gramm) Chocapic , Nesquik vagy Cini Minis gabonapehely 0,90 µg D-vitamint jelent a szervezetnek, amely a felnőtteknek ajánlott napi bevitel 18 százalékát teszi ki. A fortifikáció fő célja, hogy még könnyebbé és gyorsabbá váljon a tápanyagokban gazadag reggelizés a hétköznapokban. Ugyanis a teljes értékű gabonával készült Chocapic , Nesquik vagy Cini Minis reggelizőpehely egy adagja amellett, hogy 7 féle hozzáadott vitamint és 2 féle ásványi anyagokat is tartalmaz, segít a köznyelven Napfény vitaminnak nevezett D-vitamin napi ajánlott bevitelének 18 százalékát fedezni.

HIRDETÉS

„A vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított gabonapelyhek méltó részét képezhetik kiegyensúlyozott étrendünknek, hozzájárulva olyan, gyakran elégtelen mennyiségben fogyasztott tápanyagok, mint a D-vitamin beviteléhez” – mondja Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusa, aki hozzátette, hogy a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához.

HIRDETÉS
Előző cikkBemutatkozott a vadonatúj, harmadik generációs Renault Twingo
Következő cikkASUS Transformer Book Flip: munkához, prezentációhoz, játékhoz