Főoldal Bulvár Itthon Ördög Nóra lesz az idei GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonya

Ördög Nóra lesz az idei GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonya

Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben az év vállalkozója kategória jelöltjeként is izgulhat majd. Nóra a magazin aktuális számának címlapinterjújában őszintén vallott arról, milyen férjével, Nánási Pállal egyszerre házas- és üzlettársakként is működni.

„Nagyon megtisztelő, hogy én lehetek az est háziasszonya. Elképesztő nívójú már maga a díj is, hihetetlen múltra tekint vissza. Önmagában a műfajt is nagyon szeretem, fontos, hogy díjazzuk azokat a nőket, akik tiszteletre méltó teljesítményt tettek le az asztalra. Nagyon szorítottam, hogy jól álljanak a csillagok, hiszen a gála másnapján repülőre ülök az Ázsia Expressz forgatása miatt, így külön öröm, hogy ez még belefér az időmbe. A gála tulajdonképpen egy nagyon sűrű időszak megkoronázása, amit már alig várok” – mondta el Nóra, aki egyben jelöltként is érintett a 2024-es GLAMOUR Women of the Year gálán, az év vállalkozója kategóriában ő is várja a nézői szavazatokat Szabados Ági és Dukai Regina mellett.

Ördög Nóra a GLAMOUR áprilisi címlapsztárja is, a Szily Nórának adott interjújában arról is őszintén beszél, hogy abban a pörgésben, amiben férjével, Nánási Pállal összefonódik a munkájuk és a magánéletük, a férfi-nő kapcsolatukat nem félti-e?

De, persze, nagyon féltem. Most bizonyos munkákban külön is szedtünk felelősség- és jogköröket. Nyilván teljesen más az üzemmódom, amikor dolgozom, illetve amikor feleség vagyok, és ez a kettő könnyen össze tud csúszni. Annak ellenére, hogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni, ezt magamban külön kell tudni választani. Szerencsére időről időre azért el tudunk szökni kettesben, és megnyugtató, hogy a férfi-női energiák ugyanúgy működnek közöttünk. Azt hiszem, erre már önmagában büszkék lehetünk tizenöt év után. Nagyon figyelünk erre. Egyébként időnként jó megállni és tudatosítani, hogy úristen, bisztrónk van a Balatonon, és egy szépségmárkám, ami másfél éves! Igen, ezt elértük, és ehhez mindannyian kellettünk.”

A GLAMOUR Women of the Year gála vendégei március 21-én a díjátadón túl meghallgathatják Radics Gigi minikoncertjét, míg az este kötetlenebb részében DJ Yamina zenél majd. „Tavaly jelöltként vehettem részt a gálán, idén pedig, mint DJ lehetek jelen az eseményen. Elképesztő érzés, hogy egy ilyen színvonalú eseményen zenélhetek női DJ-ként olyan motiváló nők között, akikre felnézek.  Már nagyon készülök, teljesen el vagyok varázsolva, nőként pedig úgy érzem pontosan tudom milyen zenét kell játszanom ahhoz, hogy a már eleve csinosan érkező vendégek még inkább ragyogjanak. Különösen megtisztelő, hogy most a saját területemen bizonyíthatok, így még inkább lelkesen várom, hogy zenélhessek” – árulta el a fiatal művész.