Főoldal Bulvár Itthon Palvin Barbi fejjel lefelé száguldott a város felett

Palvin Barbi fejjel lefelé száguldott a város felett

Palvin Barbi bebizonyította, hogy a szépség és a vakmerőség gyakran kéz a kézben jár. A Red Bull Air Race budapesti versenyhétvégéjén a világhírű modell beszíjazta magát egy műrepülő versenygépbe és nemhogy bátran vette a fordulatokat a levegőben, de még bíztatta is a pilótát, hogy nyugodtan vállaljon be vakmerő manővereket.

rb_palvin_barbi

Palvin Barbara különleges lehetőséget kapott: a világszerte csodált modell a Budaörsi Repülőtérről emelkedett a magasba, méghozzá az első ülésen ülve. A műrepülőgépet egy tapasztalt lengyel pilóta, Lukasz Czepiela vezette.

„Fantasztikus tapasztalat volt. Bár leszállás után remegtem és szédültem egy kicsit, örömmel kipróbálnám még egyszer. Mára azért ennyi talán elég, egy kész adrenalin bomba volt” – mesélte Barbi a landolást követően. Annyira lazán vette ezt a sokak számára félelmetes küldetést, hogy a pilóta és utasa végig beszélgettek és viccelődtek több száz méterrel a föld felett.

rb_palvin_barbi_2

„A repülés előtt úgy képzeltem, hogy olyan lesz, mint a hullámvasút, de ez az érzés összehasonlíthatatlan bármi mással. Néha biztattam a pilótát, hogy menjen még feljebb és trükközzön többet, sőt, viccelődtem is vele, hogy csak ennyit tud…? Erre úgy megpörgette a gépet a magasban, hogy többet nem szóltam” – tette hozzá nevetve Palvin Barbara.

rb_palvin_barbi_3

Még a pilótát is lenyűgözte Barbi, aki a lehető legbátrabban viselte a néha gyomorforgató fordulatokat a levegőben. A modelltől nem áll távol a repülés világa: A Red Bull Air Race versenyeit eddig is figyelemmel követte, vasárnap is kilátogat a versenyre, hogy a magyar világbajnoknak, Besenyei Péternek szurkoljon.

Előző cikkA női vízilabdázók vereséggel kezdtek, hat vívónk közül már csak egy áll
Következő cikkVéget ért a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj