Főoldal Bulvár Itthon Pár nap múlva kiderül, hogy ki lesz az idei Miss Balaton

Pár nap múlva kiderül, hogy ki lesz az idei Miss Balaton

Még néhány nap és kiderül, kinek a fejére kerül idén a Miss Balaton korona. A szombat esti finálét megelőzően a 12 gyönyörű döntős lány jelenleg is a balatonfüredi felkészítő táborban készül a megmérettetésre, hogy augusztus 19-én a legjobb formájukat mutathassák a zsűri előtt. A koreográfiák begyakorlása és az edzések mellett, a tanácsadók és trénerek is igyekeznek hasznos tanácsokkal segíteni a versenyzőket a felkészülésben.

Hétfő reggel vette kezdetét az Miss Balaton felkészítő tábor, ahol a 12 döntős szépség gőzerővel készülhet az augusztus 19-i fináléra. A tábor célja, hogy a versenyzők felkészüljenek és a szombati döntőn magabiztosan lépjenek a zsűri elé. Természetesen ezúttal sem maradnak segítség nélkül, Horváth Éva, Epres Panni, Dukai Regina, Marton Adrienn, Magony Szilvi és Lipcsei Betta mellett Seres Attila is azon dolgozik, hogy a versenyzők a legjobb formájukban legyenek a szombat esti döntőn.

„A felkészítő táborban nagyon szigorú a lányok időbeosztása, hiszen itt már tényleg minden perc számít. A hétfői nap fotózással kezdődött, ami kedden is folytatódott. A lányok sminkjét és haját egy profi csapat készítette el, hogy utána Ajkai Dávid kamerája elé állhassanak. A lányok szemlátomást nagyon élvezték az előkészületeket, az egész egy különleges élmény volt számukra.” – mesélte Horváth Éva, a verseny koordinátora.

A keddi fotózást követően a magabiztos színpadi mozgás és a döntős koreográfia betanulásával egészült ki a program. Utóbbiért Seres Attila koreográfus felel, de a trénerek közül, Marton Adrienn is a helyszínre utazott, hogy segítsen a lányoknak a felkészülésben. „Mielőtt a koreográfiára került volna a sor, első lépésként a lányok mozgáskultúrájának fejlesztése volt a feladatunk, hogy minél magabiztosabban léphessenek majd a színpadra, hiszen a szombati döntőn többször is a szakmai zsűri előtt kell majd bizonyítaniuk. A héten még számos feladat és program vár rájuk, de jó látni, hogy mennyire lelkesek és mennyire komolyan veszik a felkészülést” – árulta el Marton Adrienn, gasztro műsorvezető és a Miss Balaton trénere.

TIPP: a döntőre jegyet vásárolni itt lehet: http://missbalaton.hu/jegyeladas, aki pedig online szeretné nézni az eseményeket, augusztus 19-én este a www.missbalaton.hu oldalon és a Miss Balaton Facebook oldalán is élőben követheti majd a finálét.