Főoldal A világ Belföld Piacképes tanfolyamok, amikkel 2022-ben is sikeres lehetsz

Piacképes tanfolyamok, amikkel 2022-ben is sikeres lehetsz

Abban az esetben, ha szeretnénk egy hozzánk illő és jól fizető szakmában elhelyezkedni, mindenképp érdemes rendszeresen figyelnünk a frissen induló piacképes tanfolyamokat, amikkel 2022-ben is sikeresek lehetünk egyaránt új szakmánkban és életünkben is.

Élelmiszer-, vegyi áru eladó tanfolyam

Napjainkban egyre csak emelkednek a kereskedelem területén is a bérek, ezért nem árt azon elgondolkodnunk, hogy esetleg vegyi áru vagy akár élelmiszer eladó területen helyezkedjünk el.

A képzés ára a legtöbb helyen 50-60 000 forint között mozog, amit akár részletben is kifizethetünk. Ezen a területen rengeteg intézménynél a GYES-en vagy GYED-en lévők kedvezményt kaphatnak, valamint gyakran fordul az is elő, hogy plusz képzést is kapunk.

Mixer tanfolyam

A mixer tanfolyam remek lehetőség azoknak, akiket vonzanak az italok és koktélok világa valamint kreatívak, nem riadnak vissza a folyton bővülő új tudás megszerzésétől. Nagyon fontos még, hogy egy mixer türelmes és kedves legyen a vendégekkel, ezért ha úgy érezzük ez nem az erősségünk, ne próbálkozzunk ezzel a szakmával. Szerencsére számos városban elérhető a képzés, amit a legjobban mixertanfolyam.hu weboldalán tudunk követni, ahol profi mixerektől tanulhatjuk el a szakma minden szépségét és fortélyát.

Szépészeti szakmák

Nők körében kifejezetten népszerűek a különféle szépészeti szakmák kitanulása, beszélhetünk itt az alábbiakról:

  • kozmetikus
  • műkörömépítő, pedikűrös
  • kézápoló, lábápoló
  • fodrász

Mindennapjainkban elengedhetetlen az, hogy megjelenésünk tiszta és ápolt legyen, legyen az azért mert a munkahelyünk megköveteli vagy egyszerűen csak azért mert így érezzük jól magunkat a bőrünkben. Nem csak nőknek ajánlott, hogy ilyen szakemberekhez járjanak, hanem egyaránt férfiaknak is, hiszen náluk is fontos az igényes megjelenés, amihez hozzájárulhat egy körömápolás vagy bőrkezelés is.

Ezekben a szakmákban többnyire nők helyezkednek el, de bármely férfi is elvégezheti, hiszen ezek nem kifejezetten nőknek szánt szakmák.

Targoncavezető tanfolyam

A targoncavezető képzések rendkívül népszerűek az utóbbi években a férfiak körében. Ennek okai, hogy nagyon rövid időn belül, akár 1-2hónapon belül elvégezhetjük valamint elhelyezkedni is könnyen tudunk olyan területeken, mint például a logisztika, építőipar, termelőipar vagy kereskedelem. Mellette szól még, hogy 8 általános elég az elvégzésükhöz valamint külföldön is keresett szakma.

Bérügyintéző

A pénzügyi képzések mindig is nagyon népszerűek voltak, ilyen például a bérügyintéző tanfolyam is, ami akár 4 hónapon belül elvégezhető és rendkívül keresettek a munkaerőpiacokon valamint gyakran találkozhatunk ilyen pozíciókkal az álláskereső portálokon is.

Óvodai dajka tanfolyam

Az óvodai dajka képzés elsősorban nők körében a legnépszerűbb, ezért ha imádjuk a gyerekeket és érdekel minket a dajka munkakör mindenképp próbáljuk ki magunkat ebben a szakmában. A tanfolyam mellett szól még, hogy nagyon rövid idő alatt elvégezhetjük, akár 3 hónapon belül valamint jelentkezésünkhöz elegendő, ha végzettségünk csupán általános iskolai.

Összegezve

Tehát 2022-ben is rengeteg hasznos és keresett tanfolyam közül válogathatunk, mint például az óvodai dajka, bérügyintéző, targoncavezető, mixer, eladó és számos szépészeti szakma is indulni fog, így ha valamelyik felkeltette érdeklődésünket a legjobb már most felkészülünk a jövőre induló tanfolyamokra.

(X)

Előző cikkPiperék a fürdőszobában: teremtsünk rendet az életünkben
Következő cikkDecemberben ismét EDDA Művek koncert az Arénában