Főoldal Életmód Otthon Piperék a fürdőszobában: teremtsünk rendet az életünkben

Piperék a fürdőszobában: teremtsünk rendet az életünkben

A fürdőszobában rengeteg apróságot tárolunk, amik sok esetben csak egy halomban vannak, semmi rendszer azok között.

Pedig a tégelyek és a flakonok szanaszét hagyásának hatása van ránk és a mindennapjainkra, hiszen a nem megfelelő környezet lelkileg is befolyásolhat bennünket. A piperéket azonban könnyedén tárolhatjuk, ehhez csak pár kiegészítőre van szükség az otthonunkban. Cikkünkben ezeket mutatjuk most be.

Próbáljunk meg felefelé terjeszkedni!

Talán az egyik legjobb megoldás, ha kisebb méretű fürdőszobával rendelkezünk, ha elkezdünk felfelé tervezni. Nemcsak helytakarékos, hanem praktikus is, hiszen a magas és polcos szekrényekben szinte bármilyen apróság eltüntethető. Nem muszáj ide helyezni a piperéket, hiszen azokat legtöbb esetben napi szinten használjunk. Remek hely azonban például a lejjebb helyet kapó törölközőknek, amik helyére már nyugodtan rakhatóak a kisebb dolgok. 

Gondolkodhatunk a WC feletti részben, kis beugrókban, de polcok és kisebb szekrények a mosógép, illetve a tükör körül is elférnek. Itt meglepően sok minden tárolható, kezdve a tisztítószerektől, egészen a tartalék WC papírig. Szerencsére a fürdőszoba webáruházból szinte bármi beszerezhető, hiszen itt többféle stílusú bútort és tárolót találhatunk. 

Fiókokat mindenhova!

Nemcsak felfelé indulhatunk el, hanem lefelé is. Jó megoldás a hajszárítók, a borotvák, az egyéb elektronikai eszközök, illetve a kisebb smink kiegészítők kapcsán egy mélyebb fiók, ami a mosdó alatt is bőven elfér. Ideális választás akár egy kisebb, akár egy nagyobb méretű fürdőszobában, ahol szeretnénk egy kicsit minimálabbra venni a dolgokat. Ennek köszönhetően végre eltűnnek a szemünk elől a kisebb piperék, így végre rendet teremthetünk az életünkben.

A fiókba jöhet pár kisebb kosár, elválasztó, hogy ott se alakuljon ki káosz. Ahhoz, hogy reggelente gyorsan és hatékonyan készülődhessünk, szükség van arra, hogy tudjuk mindennek a helyét. 

Használjuk ki a tükör adta lehetőségeket!

Ahogy már említettük a felfelé terjeszkedésnél, hogy a tükör köré is tehetünk szekrényt, úgy érdemes szót ejteni magáról a tükörről. Amellett, hogy ez tágítja a teret, rejthet tárolóhelyet önmagában. Számos fali szekrényt kapni, amelyek nem mélyebbek, mint 15 centiméter, így akár ide is elrejthetőek a flakonok és krémek. Nem foglal helyet, nem feltűnő, mégis rendkívül praktikus, hogy rendet tarthassunk az életünkben és a fürdőszobánkban. 

Összegezve

Biztosan mindenkinek elege van abból, hogy a reggeli készülődés során semmit sem talál a fürdőben. Pedig a káosz megszüntetésére csak pár plusz tárolóra van szükség. Ez lehet egy magasban elhelyezett polcos szekrény, egy mosdó alatti fiókos változat, de akár egy tükrös megoldás is egyaránt. A fürdőszoba webáruházakban szerencsére bármilyen berendezést megtalálhatunk, amire a lakberendezéshez szükség van. 

(X)