Főoldal Életmód Otthon Bemutatkozott a 2015-ös IKEA-katalógus

Bemutatkozott a 2015-ös IKEA-katalógus

A mai napon egy sajtótájékoztató keretein belül bemutatkozott a legújabb,  2015-ös IKEA-katalógus, amely idén a hálószobákat és a fürdőszobákat állítja középpontba, azt a két helyiséget, ahol általában a napjaink kezdődnek és végződnek.

ikea_katalogus_2015

Az esemény helyszínéül a budaörsi IKEA áruház szolgált, mely ezentúl kibővült étteremrésszel és kínálattal várja a látogatókat.

Mindazon túl, hogy a katalógus igyekszik ötleteket adni a fenntarthatóbb otthoni élet kialakításához, egy igen fontos eseményt is ünnepel: az IKEA-katalógus mostantól a világon a legnagyobb példányszámban előállított, teljes egészében FSC®-minősített papírra nyomtatott termék.

A hálószoba és a fürdőszoba a mindennapi igényeinket szolgálja. Reggelenként itt öltözünk fel és hozzuk magunkat rendbe, valamint itt öltözünk át és töltődünk fel a nap végén.

ikea_katalogus_2015_1

„Persze, a hálószoba még mindig főleg a legalapvetőbb szükségletünk, a pihentető alvás színtere, ám ez a helyiség – a fürdőszobával egyetemben – arra is tökéletes, hogy a nap végén lelassuljunk, lazítsunk és magunkra fordítsunk egy kis időt” – mondja Varga-Nagy Eszter, az IKEA Magyarország PR specialistája.

A fogyasztói felmérések azt mutatják, hogy országonként vagy egyénenként nem is annyira eltérőek a vágyaink és az álmaink. Összegezve az ismereteket elmondhatjuk, hogy a legtöbbünk egy nyugodt oázishoz hasonlító fürdőszobára és hálószobára vágyik, a maga tökéletes kényelmével.

„Fontos, hogy a hálószobák és a fürdőszobák funkcionálisak, jól szervezettek és kényelmesek legyenek. Új termékválasztékunkkal azt szeretnénk megmutatni, mennyi mindent tehetnek ezek a helyiségek vásárlóink kényelméért. Hálószoba- és fürdőszoba-választékunk több mint harmada teljesen megújult az idén, hogy stílus, ár és funkcionalitás tekintetében minél szélesebb körű ajánlatokat kínálhassunk vásárlóinknak” – nyilatkozta Varga-Nagy Eszter.

ikea_katalogus_2015_3 ikea_katalogus_2015_5

A katalógus lyan egyedi és váratlan ötleteket mutat be, amelyek segítségével személyre szabhatod az otthonodat, és megoldásokat kínál ahhoz, hogyan illeszkedhet a lakóterünk a folyton változó életstílusunkhoz. Egyre többen élnek kisméretű vagy többfunkciós terekben – számukra a rugalmasan alakítható bútorok és a megfelelő tárolási módok kulcsfontosságúak. A jelszó: ha nem növelheted meg a lakótered méretét, használd ki jobban az adottságait!

ikea_katalogus_2015_2

Mind többen és többen szeretnének fenntarthatóbb módon élni. Az ágy az a hely, ahol a felhasznált anyagok a leginkább érintkeznek a testünkkel, így érdemes itt kezdeni a változtatást. Például olyan ágyneműhuzat választásával, amelynek anyaga felelősen kezelt gyapotföldekről származik. Vagy olyan fából készült bútor vásárlásával, amelynek az előállítása során kevesebb hulladék keletkezik, olyan puhaságot adó szőnyegekkel, amelyek maradék textíliából készültek, vagy energiatakarékos LED lámpák használatával.

További információ:  www.IKEA.hu

Előző cikkA Ford segítségével keresnek hagyományos építésű ladikot
Következő cikkKi lesz idén Könczöl András kihívója?