Főoldal Sport Autósport, motorsport Ki lesz idén Könczöl András kihívója?

Ki lesz idén Könczöl András kihívója?

Címvédésre készül az 5 tengelyen – biztos kézzel tavalyi nyertese, annak reményében, hogy újra megnyeri az 1 millió forintos álomnyereményt és a dicsőséget, hogy ismételten ő lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje. Az ország minden területéről vannak jelentkezők, de augusztus 15-ig bárki benevezhet a versenyre, hogy meghiúsítsa a 2013-as nyertes nagyratörő álmait.

Ismét felveszi a harcot a kamionosok legjobbjaival az 5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny tavalyi nyertese. Könczöl András reméli, hogy idén is akadnak a tavalyihoz hasonló komoly ellenfelek.

HIRDETÉS

konczol_andras

„A 2013-as verseny életem egyik legnagyobb élménye volt, és bízom benne, hogy az idei megmérettetés is sok izgalmat, kalandot tartogat majd a számomra. Szerintem a verseny során az ügyesség, a rátermettség és a kreativitás alkotják a legfontosabb tényezőket. Én mindenkit csak buzdítanék, hogy jelentkezzen, mert amellett, hogy rengeteg tapasztalatot szereztem, remek móka volt. Arról nem is beszélve mennyi elismerést kaptam a győzelem után a szakmabeliektől.  Izgatottan várom bátor kihívóimat” – mondta mosolyogva Könczöl András, 2013 legjobb kamionsofőrje.

Már az ország minden területéről vannak nevezők a NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által szervezett 5 tengelyen – biztos kézzel! versenyre. A tavalyi indulók közül idén is tucatnyian jelentkeztek, ami alátámasztja a nyertes állítását, miszerint érdemes megpróbálni, mert csak nyerni lehet vele. Még augusztus 15-ig minden bátor kamionosnak lehetősége van nevezni, hogy esélye legyen megnyerni a nettó 1 millió forintot és Magyarország legjobb kamionsofőrje díját.

Jelentkezési határidő:
2014. augusztus 15.

Döntő:
2014. október 4. – Zsámbék, drivingcamp Hungary

További információk, nevezés:
http://www.5tengelyen.hu

 

HIRDETÉS
Előző cikkBemutatkozott a 2015-ös IKEA-katalógus
Következő cikkA Twitteren debütált Michael Jackson új videoklipje