Főoldal Sport Autósport, motorsport Pillantsunk be egy rallyműhely kulisszatitkaiba!

Pillantsunk be egy rallyműhely kulisszatitkaiba!

Nemrégiben hatalmas sikernek bizonyult, hogy a Red Bull Global Rallycross sztárja, Ken Bock bepillantást engedett műhelytitkaiba, ezért a Ford Racing ‘All Access’ videosorozata most egy másik élvonalbeli csapat kulisszái mögé kalauzolja el a nézőket.

ford_fiesta_olsbergs_mse

Andreas Ericsson, az Olsbergs MSE (OMSE) csapat tulajdonosa megnyitotta svédországi rallyautó-műhelyét a Ford Racing stábja előtt, s a kamerák eddig sosem látott képsorokon rögzíthették, amint a szerelők felkészítik egy futamra a csapat Ford Fiesta ST versenygépét. Ericsson bemutatja a rajongóknak a helyet, ahol a Fiesták készülnek, és olyan különleges részegységekről is fellebbenti a fátylat, mint például a különleges sebességváltók, sőt bepillantást enged az általa “barlangként” emlegetett titkos helységbe, ahol az összeszerelés folyik.

A nézők emellett azokat a helyeket is megismerhetik, ahol a szerelők a Fiestákat javítják, vagy éppen a gumikat és a motorokat tesztelik. A műhely a szó szoros értelmében otthont ad az OMSE szerelői számára, hiszen a munkahelyek mellett itt több pihenőszoba, edzőterem és non-stop étterem is a csapattagok rendelkezésére áll. Az OMSE műhelyét bemutató film a Ford Racing ‘All Access’ videokampánya keretében készült. Ezek a videók közelebb hozzák a rajongókat kedvenc csapatukhoz és versenyzőikhez, legyen szó akár a NASCAR, az IMSA, az NHRA, a Formula Drift versenysorozatokról, akár a Red Bull Global Rallycross világáról.