Főoldal Szabadidő Programok, események PORT.hu Bringaexpo 2015: a Csepel Kerékpár is képviselteti magát

PORT.hu Bringaexpo 2015: a Csepel Kerékpár is képviselteti magát

Ma, azaz február 26-án veszi kezdetét az immáron nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő PORT.hu Bringaexpó. A szervezők telt házas eseménnyel számolnak, az összes kiállítási helyszín idejekorán elkelt.

csepel_port_hu_bringaexpo_2015

A rendezvény mintegy 10 ezer négyzetméteres alapterületen várja mindazokat, akik a 2015-ös modellújdonságok iránt viseltetnek kiemelt érdeklődéssel, de természetesen azokat a családokat is szívesen látják a szervezők, akik hétvégi, egész napos programot, elfoglaltságot keresnek.

70 kiállító, 120 kerékpáros márka kereshető fel a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10 és 18 óra közt, csütörtöktől vasárnapig.  A történések díszvendége egyébként Ausztria lesz, nyolc régióval – színes kerékpáros programkínálattal és egyéb érdekességgel készülnek.

A 2015-ös PORT.hu Bringaexpo egyik legfontosabb standjára, a 16-os számmal ellátott Csepel Kerékpárgyártó Zrt. termékfelhozatalát bemutató, 300 négyzetméteres területére szeretnénk felhívni a figyelmet: az érdeklődők megtekinthetik a patinás magyar cég tradicionális, valamint vadonatúj termékeit is. Aki pedig netán kedvet kapna valamelyik kétkerekű megvásárlásához (nyakunkon a tavasz – remélhetőleg), az egyeztethet, tervezhet, sőt: a termékportfólió egy részét ki is próbálhatja éles bevetésen a Pumpa pályán, ahol akár versenyekre is lehetőség nyílhat. A Csepel színpadon pedig sprint futam is lesz, ahogy megmérettethetik egymást a vállalkozó kedvű biciklisek; egymás ellen tekerhetnek 500 méteres szakaszokon.

A Shimano ingyenes programlehetőséggel várja a PORT.hu Bringaexpóra kilátogatókat. A KRESZ Parkban szakavatott pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapvető szabályaival, ha pedig elfáradtak, a Bóbita gyerekszigeten pihenhetik ki magukat.

Nyilvánvalóan a kerékpárral érkezők ingyenesen parkolhatják le járművüket a MOL kerékpártárolójában, a Hungexpo 1-es számű főkapujánál.

A PORT.hu Bringaexpóval párhuzamosan látogatható a 2015-ös Utazás kiállítás is.