Főoldal Autó, motor Rajzpályázatot hirdetett a Zöld Autószerviz

Rajzpályázatot hirdetett a Zöld Autószerviz

zold_autoszerviz_1Különleges és egyben formabontó ötlettel állt elő a Zöld Autószerviz, Magyarország egyetlen karbonsemleges szerelőműhelye: rajzpályázatot hirdettek Autók és autószerelő műhely témakörben óvodás és iskolás lurkók számára.

Figyelemre méltó kezdeményezés ez, hiszen mint tudjuk, a kreativitás végtelen, s miért ne lehetne mindezt összekötni napjaink egyik meghatározó szakmai tevékenységének – az autójavításnak – felkarolásával? Így hát hajrá, kedves szülők, kedves gyerekek: szabad a pálya, csak a fantázia szabhat határt a pozitív végkifejletnek.

A pályázati munkákat személyesen, postai úton, vagy akár bescannelve, e-mailben lehet eljuttatni a Zöld Autószerviz elérhetőségeinek valamelyikére (lásd lejjebb). Mint említettük, több korcsoportban lehet nevezni, konkrétan 3-6 éves korig (óvodás), illetve 7-10 éves korig (iskolás). A pályamunkánkhoz csatolni kell természetesen nevet, címet, és elérhetőséget telefon és/vagy e-mail cím formájában.

Minden pályamű felkerül a Zöld Autószerviz Facebook oldalára, sorszám hivatkozással, itt a látogatók megtehetik voksaikat a számunkra leginkább szimpatikus alkotásokra.

A legtöbb szavazatot bezsebelő gyerekek tárgyjutalomban részesülnek mindkét kategóriát tekintve. A szülők sem maradnak ajándék nélkül, hiszen a Zöld Autószervizben beváltható utalványokat kapnak: az első helyezett 15 ezer forint, a második helyezett 10 ezer forint, míg a harmadik helyezett 5 ezer forint értékben veheti igénybe a Zöld Autószerviz szolgáltatásait. Az utalványok a 2014-es év folyamán válthatók be.

Természetesen nem vész el egyetlen pályázati beadvány sem, ugyanis a megmérettetés után a rajzokkal a Zöld Autószerviz ügyfélvárójának falfelületeit kívánják kidekorálni, színesíteni azt. Így lehetőség szerint az eredeti rajzokra tartanának igényt a szervezők.

 

Végül pedig nézzük a Zöld Autószerviz elérhetőségeit – ezek valamelyikére tanácsos a pályázatokat eljuttatni.

A beküldési határidő: 2014. június 20.

Telephely: 1114 Budapest, Egyenes utca 4.

Postacím: 1164 Budapest, Garmada utca 7.

E-mail: info@zoldautoszerviz.hu