Főoldal Életmód Gasztronómia Rio Mare Paté Soft: ízletes újdonság olasz módra

Rio Mare Paté Soft: ízletes újdonság olasz módra

Új termékcsaláddal jelentkezik a Rio Mare, melyekkel gyorsan elkészíthető és ízletes ételek kerülhetnek minden család asztalára.

A Rio Mare Paté Soft termékek a Paték megszokottan gazdag ízvilágát kínálják új variációkban, krémesebb és sokkal egyszerűbben kenhető textúrában megújulva. Az érlelt sonkák és pikánsan fűszerezett csirkehúsok kedvelői számára is van egy jó hírünk: három teljesen új Paté típussal bővül a kínálat, a Prosciutto sonkás, klasszikus és olaszos fűszerezésű csirkés ízek is megjelennek a polcokon, melyek nem tartalmaznak tonhalat, így gondoskodva arról, hogy minél változatosabban alakíthassuk ki az étrendünket.

rio-mare-pate-1A lágy állagú Paték a teljes értékű reggelik, uzsonnák és ebédek legfőbb alapanyagaivá válhatnak, nem beszélve a vendégség fényét emelő aperitif falatkák és dekor partiszendvicsek elkészítésének sokszínű lehetőségeiről.

HIRDETÉS

rio-mare-pate-2Zöldségekkel és pirítóssal vagy baguettel kombinálva a Paté Soft nagyszerű alapot biztosít a kreativitás kiélésére a konyhában.

rio-mare-pate-4

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, Sony, KonzolvilágEPSONMyActionCam, Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte
HIRDETÉS
Előző cikkRitkán látott fotókon elevenedik meg a Radnóti házaspár élete
Következő cikkAdele dalaival lép színpadra a Harlem Gospel Choir