Főoldal Kultúra Film Robert Downey Jr. az MTV Movie Awards idei díjazottai között

Robert Downey Jr. az MTV Movie Awards idei díjazottai között

Április 12-én jön az MTV Movie Awards, a nyár legjobban várt filmjeivel és hollywood krémjével. A Bosszúállók: Ultron kora című mozifilm sztárjainak különleges feladata is lesz, hiszen kollégájukat, Robert Downey Jr.-t díjazzák majd.

Április 12-én vasárnap az MTV Movie Awards, ahol az elmúlt év legjobb filmjeit és színészeit díjazzák az MTV Movie Awardson Los Angelesben. A rendezvény házigazdája a merészségéről és szókimondásáról híres Amy Schumer amerikai stand up előadó lesz, a vörös szőnyeg mellett pedig a dögös Jessie J várja majd a legelegánsabb ruhájukban felvonuló hollywoodi hírességeket.

robert_downey_jr_mtv

Idén a Generáció díjat a Vasember-trilógiából is ismert Robert Downey Jr. kapja, a színésznek ráadásul kollégái, a Bosszúállók: Ultron korában látható Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Jeremy Renner adják majd át a díjat. Az MTV Generáció díj a gála egyik legjelentősebb elismerése, amit korábban többek között Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, vagy Sandra Bullock kapott meg. Robert Downey Jr. a jelenkor egyik legsokoldalúbb színésze, aki karrierje során többször elkápráztatta már a közönséget: senki sem fogja elfelejteni például Charlie Chaplin, Sherlock Holmes vagy Tony Stark karakterében.

A Bosszúállók sztárjai nemcsak színésztársukat díjazzák majd, hanem felvezetik a május elsején mozikba kerülő film várva-várt exkluzív előzetesét is. És hogy kié lesz a legtöbb Arany Popcorn? Április 12-én kiderül! A Legjobb hős-kategória jelöltjei egészen a gáláig várják a rajongók szavazatait.

A MTV bejelentette az gála első sztárfellépőit is: a Fall Out Boy Grammy-díjas rockegyüttes Pete Wentz vezetésével zúzza majd szét az arénát, utánuk pedig a Tökéletes hang szereplői, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp és Hailee Steinfeld lépnek majd színpadra.