Főoldal Szabadidő Programok, események Szeptemberben ismét Tánciskolák Éjszakája

Szeptemberben ismét Tánciskolák Éjszakája

Már csak két hónap és immáron hatodik alkalommal nyitják meg kapuikat az ország legnépszerűbb tánciskolái, hogy hódoljanak a tánc élvezeteinek. Szeptember 11-én igazi péntek esti lázas hangulat csalogatja a műfaj szerelmeseit a varázslatos éjszakára. Az idei esemény központi helyszíne a Gozsdu Udvar.

A tavalyi évek sikerei után idén is visszatér a Tánciskolák Éjszakája, amely minden évben érdeklődők tömegét vonzza a fantasztikus éjjelre.  Szeptember 11-én a már megszokott színvonalú programok, táncstílusok kavalkádja, pazar meglepetések és nagyszerű hangulat várja majd a táncoslábú érdeklődőket. Ezen az estén kezdők és haladók egyaránt belekóstolhatnak a táncok mesés világába, garantáltan senki sem fog unatkozni a perzselő, titokzatos éjjelen.

tanciskolak_ejszakaja_2

Akár a hagyományos táncok szerelmese vagy a modernebb ritmusok hódolója, mindenki megtalálja majd a számára legcsábítóbb műfajt. Választékban ugyanis most sem lesz hiány, hiszen a klasszikus keringőkön, a tangón, salsán, cha-cha-chán keresztül a hip-hop, a hastánc, a zumba, sőt akár a rúdtánc titkaiból is elleshet néhányat, aki részt vesz az „egyéjszakás kalandon”. Természetesen a táncoktatáson túl bemutatók, kedvezmények és sok-sok meglepetés csalogatja majd a táncimádókat a lázas éjszakára.

A szenzációs est bevezetőjeként idén egy különleges helyszínen, a belváros legnépszerűbb szórakoztató központjában, a Gozsdu Udvarban melegíthetnek az iskolák és a táncok szerelmesei. A késő délutáni órákban ugyanis az éjszakára való ráhangolódásképp látványos bemutatókkal, kedvcsináló oktatással várják a résztvevők az arra járó érdeklődőket.

tanciskolak_ejszakaja_1

Hamarosan tehát ismételten kinyílnak az ország legjobb tánciskoláinak kapui, hogy egy éjszakán keresztül együtt ünnepelhessék ezt a varázslatos művészetet a táncoslábú vendégekkel.

Akik már biztos, hogy velünk tartanak az idei frenetikus éjjelen is: Tília Tánc-és Mozgásstúdió, Oktogon Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió, Salsa Diabolica Tánciskola, Goldance Tánciskola, Casablanca Táncklub, Chili Salsa Tánciskola, Infinite Musical, Barrio del Tango

Időpont: 2015. szeptember 11.
További információ: http://www.tanciskolak-ejszakaja.hu/
Forrás: Just Creative