Főoldal Életmód Vásárlás Szerelmes csokimámorral vár mindenkit a Starbucks

Szerelmes csokimámorral vár mindenkit a Starbucks

Igazi Valentin-napi hangulat fogad mindenkit, aki a napokban betéved valamelyik Starbucks kávézóba: a különleges dekoráció, újféle poharak és ünnepi termoszok mellett, egy nem mindennapi sütemény és két limitált ital is megkóstolható!

Egy forró és egy jeges italkülönlegességgel várja a Valentin-napot a Starbucks: a Heavenly Hot Chocolate és a Heavenly Frappuccino italokkal a csokoládé szerelmeseinek kívánságát váltja valóra.

Mindkét italban a krémes tejcsokoládé íze dominál, amelyet csokidarabkák és csokiszósszal leöntött csokoládés-kávés tejszínhab tesz még izgalmasabbá. A két különlegesség kizárólag február 10‒14. között érhető el a kávézók kínálatában.

A szerelmesek hónapjára a kávézólánc egy új süteménnyel is bővítette kínálatát: a Red Velvet torta egy lágy piskótás sütemény könnyű fehércsokoládés krémmel és bevonattal, amely remekül illik bármilyen kávéhoz vagy az édességimádóknál akár csokoládés italhoz.

A Valentin-napi időszak a kávézókban is jól érzékelhető: a szívecskék a dekorációban és a papírpoharakon is megjelennek, de megérkeztek a Valentin-napi termoszok és a szerelmesek szemes kávéja, a Verona is. Utóbbiak megvásárlásakor most szív alakú üdvözlőkártyát kapunk ajándékba.