Főoldal Életmód Vásárlás Tavaszi feltöltődés – hidratáld a bőrödet kakaóval!

Tavaszi feltöltődés – hidratáld a bőrödet kakaóval!

A kakaó számos ember életét édesíti meg világszerte. Nem véletlen, hogy csodaszerként tartják számon, hiszen összetevőinek pozitív élettani hatásai bizonyítottak.

cocoa visual 1417x2126.jpg_1417x2126

A kakaó tartalmaz zsírt, számos antioxidánst (flavonoidokat) és ásványi anyagokat (kálium, kálcium, magnézium és réz). A kakaó jótékony hatással van a vérkeringésre, fogyasztásával jelentősen csökkenthető a vérrögképződés valószínűsége és a szervezet egészét általánosan érintő gyulladásos, valamint szív- és érrendszeri megbetegedések gyakorisága is. A kakaóbab kellemesen édes illata stimulálja a boldogsághormonok termelődését, így javítva a közérzeten.

De milyen hatással van a kakaó a bőrünkre? A kakaóvaj, a kakaóbab növényi zsírja természetes olajakat, aminosavakat és antioxidánsokat tartalmaz, mellyel képes puhává és ragyogóvá varázsolni a bőrt, ezért a szépségápolási szerek közkedvelt alapanyaga is.

Testünk minden egyes szegletét ápolhatjuk a kakaóvajjal. Csodát tesz a bőrünkkel!

A NIVEA legújabb Care&Cocoa krémtusfürdője kakaóvajjal és tejproteinnel gazdagított összetevőivel kényezteti a bőrt, miközben bársonyosan puhává és hidratálttá varázsolja azt.

84043 care and cocoa 250 rgb.jpg_566x800

A zuhanyzás közbeni Cocoa Indulging testápoló tej bőrtápláló kakaóvajat tartalmazó formulája hidratálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. Ápold a bőrödet a varázslatosan bársonyos bőrérzetért, mely elbűvöli és kényezteti az érzékeidet!

Zuhanyzas Kozbeni Testapolo Tej Kakaovajjal 250ml_400x800

A Cocoa Indulging testápoló tej hosszan tartó kényeztető ápolást ad a száraz bőrnek. A gyorsan felszívódó testápoló tej természetes kakaóvajjal és E-vitaminnal gazdagított formulája hosszan tartó hidratálást biztosít. Az egzotikus és finom kakaó illata az érzékeket is ápolja.

Cocoa Indulging Testapolo Tej 400ml 1649Ft_566x800