Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Kipróbáltuk a Biotherm Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel-t

[TESZT] Kipróbáltuk a Biotherm Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel-t

biotherm_aquasorce_1

Napjainkban már viszonylag sok normál, illetve kombinált bőrre való krém közül válogathatunk a boltok polcain, de a hozzánk legjobban illő terméket megtalálni bizony nem egyszerű feladat. Ennek a szegmensnek egyik tagja a Biotherm egyik újdonsága, az Aquasorce 24h Deep Hydration Repleneshing Gel névre hallgató arckrém is.

HIRDETÉS

 

Ahogy már a nevéből is kiderült, egy mély hidratálást biztosító gélről van szó, mely a leírás szerint belülről hidratálja a bőrt és hosszan tartó eredményt biztosít. A Biotherm leginkább vízhiányos bőrre ajánlja ezt a terméket.

Na de jöjjenek a saját tapasztalatok! Másfél hónapon keresztül minden nap reggel és este használtam ezt a terméket és ezek alapján kialakult véleményt osztom meg veletek.

Nagyon könnyű gél állaga van, mely a bőrre való felvitel után szinte azonnal beszívódott a bőrömbe. Ez talán kicsit furcsának is tűnt elsőre, hiszen olyan érzésem volt, mintha nem is kentem volna magamra semmit, de az illat és a puhább bőr meggyőzött arról, hogy itt bizony komoly hidratálás történt. Hidratáltság szempontjából nincs rá panasz, a kombinált bőrömnek tökéletesen megfelelt.

biotherm_aquasorce_2  biotherm_aquasorce_3

Karkötők: Sal Y Limon

Az illat az egyetlen dolog, amiért nem voltam oda a termék kapcsán. Számomra nagyon erős tengeri illata (nem tudom máshogy leírni) volt, ami engem kicsit zavart, de embere válogatja.

Ajánlom mindenkinek, aki normál vagy kombinált és vízhiányos bőrrel rendelkezik és szereti a különleges összetevőkből készült termékeket.

 

 

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Sony, MSI, Kingston Technology, Livekodok.com, Canon, Camera Kft.

Utómunka hardver: Acer, MSI

HIRDETÉS
Előző cikkYves Saint Laurent L’Homme Parfum Intense: az ikonikus férfi parfüm újragondolva
Következő cikk[TESZT] Ford Mondeo 2.0 EcoBoost PowerShift Titanium S – frissítés előtt