Főoldal Divat, szépség Smink Maybelline 2013-as nyári sminkújdonságok

[TESZT] Maybelline 2013-as nyári sminkújdonságok

maybelline_1

Korábban már hírt adtunk a Maybelline frissen megjelent nyári trendjéről, amelyben Larion Oscar, a márka magyarországi sminkmestere osztott meg velünk pár sminkötletet, melyeknél már a legújabb termékek is felhasználásra kerültek.

Milyen is az idei nyár a Maybelline szerint?

Az élénk és vibráló színek ezen a nyáron a befutók: a lágy krémes, kékeslila, hideg, gyémántragyogással és a gránátalma, valamint a pink arany, koral gyémánt fénnyel, élénk pinkkel kiemelve. Larion Oscar merészen párosítja a vibráló textúrákat, színeket. Üzenete, hogy merjünk élénk színeket használni. Nem meglepő módon a legújabb termékek is hasonló színekben pompáznak.

Milyen termékekről van szó pontosan?

A Maybelline ezúttal sem volt szűkmarkú, ha megjelenésekről van szó: négyféle szemhéjpalettával, háromféle szájfénnyel, egy BB krémmel és egy szempillaspirállal örvendezteti meg a szezonban a sminkelni vágyó közönséget. Ezekből három palettát, kétféle szájfényt és egy szempillaspirált hoztam most el számotokra, hogy egy kicsit közelebbről is megismerhessétek őket.

Diamond Glow szemhéjpúderek

Csillogj mint egy gyémánt. És valóban, a név kötelez. Már a csomagolásból kiderül, hogy ezekből a palettákból nem  egy hétköznapi sminket fogunk tudni elkészíteni magunknak, ugyanis mind a termék tetejéről, mind a benne rejlő szemhéjpúderek elhelyezkedéséről  a gyémántok jutnak eszünkbe, amiről természetesen mindenki azonnal a csillogásra asszociál.

maybelline_2

Mind a három szemhéjpúdernél négyféle színből válogathatunk. Mindegyik árnyalat csillogó és bársonyosan fényes, amely felvitelkor is gyönyörűen érvényesül. Akinek egy kis nehézséget okoz, hogy milyen sminket készítsen magának belőlük, annak nagy segítség lehet a termék hátoldalán megtalálható kis útmutató, ami egyébként minden Maybelline palettánál ott van, és nagyon jó ötletnek találom.

maybelline_diamondglow_purpledrama1  maybelline_diamondglow_coraldrama1 maybelline_diamondglow_3

Color Sensational Gloss szájfények

Első ránézésre talán túl erősnek tűnhet mind a két szájfény árnyalata, de ne tévesszen meg senkit a külső, ugyanis teljesen hordhatóak akár hétköznapokon is. Az illatuk igazán kellemes, gyerekkorom extra erősen ízesített gyümölcsös rágógumija jutott először eszembe róluk.

maybelline_colorsensational_shinegloss

A két szájfény közül talán inkább a pink árnyalat áll közelebb hozzám, valahogy többször jutott rá a döntésem reggelente és  mára már a táskám állandó lakójává nőtte ki magát. Nagyon szép csillogást ad az ajkaknak és pár órán keresztül ott is marad!

maybelline_colorsensational_shinegloss2  maybelline_colorsensational_shinegloss3 maybelline_colorsensational_shinegloss1

Volum’Express The Rocket vízálló szempillaspirál

A leírás szerint kirobbanó volument, hatszor nagyobb, sima és egyenletes pillákat ígér. Különleges, extra vastag keféjének mikroszálai arra hivatottak, hogy azonnal volument adjanak pilláinknak. Ebből ha hatszoros volument nem is, de valóban dúsabb pillákat érhetünk el vele. Nálam leginkább a vízálló hatása volt meggyőző, strandolásnál egész jól bírta a gyűrődést(nyílván nem búvárkodáshoz ajánlott).

maybelline_rocketvolumexpress