Főoldal Divat, szépség Hajápolás Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy: építsd belülről újjá a hajadat

[TESZT] Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy: építsd belülről újjá a hajadat

A fodrászok körében köztudott: ahogyan a bőrnek, úgy a hajnak is vannak speciális igényei. A haj sérülhet a szárítástól, a lapvas használatától, vagy a vegyi kezelésektől éppúgy, mint a környezeti tényezőktől, a naptól vagy egyéb szennyező anyagoktól.

scchwarzkopf_bc_bonacure_hairtherapy1

Ezért fontos, hogy a hajat rendszeresen kezeljük, és nem csak a felületét, hanem a mélyebb rétegeit is, hogy a haj mindig igazi fényében tündökölhessen. 111 év szaktudását beleadva és kiterjedt laboratóriumi kísérletek után a Schwarzkopf Professional megalkotta az új BC Bonacure Hajterápiát, amely személyre szabott hajápolási termékek teljes sorozata és belülről építi újjá a hajat, így biztosítva a haj szépségét.

Mire képes?

Új teljesítményszinthez érkezve, átütő erejű amino cell rebuild technológiával lehetséges a haj szerkezetét belülről újjá építeni. Az új BC Bonacure Hajterápia egyedi megoldást dolgozott ki a különböző hajtípusokra, azzal a közös céllal, hogy segít megőrizni a haj eredeti, természetes szépségét.

REPAIR RESCUE – sérült hajra Cura+ protein komlex-szel, megőrzi és javítja a haj belső szerkezetét, aminek következtében a haj erősebb lesz. Használatával a haj megőrzi természetes fényét és rugalmasságát, és megelőzhetjük a hajvégek töredezését is.

MOISTURE KICK – normál, száraz, durva tapintású és göndör hajra Hialuronsav származékkal, amely a prémium bőrápoló termékekben is megtalálható, egyensúlyban tartja a haj vízháztartását, és feltölti a hajat a szükséges nedvességgel anélkül, hogy elnehezítené.

VOLUME BOOST – vékonyszálú hajra Dúsító bambusz összetevővel, extra tartást, érezhető volument és fényes kinézetét ad a hajnak.

HAIR + SCALP – a haj és fejbőr speciális igényeire kifejlesztve Kiváló teljesítményű készítmények sorozata, melyek mélyen tisztítják a hajat és a fejbőrt, megszüntetik a korpásodást és serkentik a haj növekedését.

COLOR FREEZE– színkezelt hajra A color save complex védi a színkezelt hajat, és csillogó fényt ad még 30 hajmosás után is.

 

Ez a BC hajterápia következő generációja, átfogó és személyre szabott hajápolási program, amely alkalmazkodik a különböző hajtípusok egyedi igényeihez, és kiváló minőségű összetevőkkel kezeli a haj és a fejbőr előforduló problémáikat.

Személyes tapasztalatok

Nekem a Color Freeze termékcsaládot volt szerencsém kipróbálni. Tudni kell, hogy elég régóta festetem a hajamat, ebből kisebb megszakításokkal végig szőke árnyalatot választottam, ami bizony egy idő után eléggé megviselte a hajamat.

Mikor legutóbb a Moowhair szalonban jártam, Ingrid, az egyik fodrász ajánlotta számomra ezt a termékcsaládot, mondván érdemes kipróbálni, neki nagyon bevált és bátran ajánlja bárkinek. Az a jó a BC Bonacure Hajterápiában, hogy nemcsak a szalonban érhető el kezelésként bárki számára, hanem otthon is használható. Én lassan egy hónapja használom és maximálisan meg vagyok elégedve vele: a hajam szerkezete sokkal erősebb lett, selymes tapintású, kevésbé töredeznek a hajvégeim, ráadásul sokkal hosszabb ideig megmarad a hajszínem, tovább marad fényes és élénk! Külön érdemes megemlíteni a tégelyes hajpakolást, ami szerintem az egyik legjobb befektetés lehet bárki számára, aki hasonló problémákkal küzd.

scchwarzkopf_bc_bonacure_hairtherapy2

Hol szerezheted be?

A BC termékek többek között a Moowhair szalonban kaphatóak, ahol szakértő fodrászok segítenek a megfelelő hajápoló és formázó termékek kiválasztásában!